RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep-avtale med HP (Ny)

Sist oppdatert:
Adm. direktør Terje Andersen (bildet) i Birdstep melder om en treårig avtale med Hewlett-Packard om bruk av Birdsteps RDM Server database. Dermed offentliggjøres navnet på en tidligere anonym kunde
Oppdatert med bekreftelse på at dette er samme avtale som ble meldt 20 .desember.

Birdstep meldte i går ettermiddag at Hewlett-Packard vil oppgradere til Birdsteps RDM Server 4.0 som en del av en treårig kontrakt.

Avtalen omfatter opsjon på fornyelse i to år til.

iMarkedet får tirsdag morgen bekreftet fra Birdstep at dette er en utdypning av en børsmelding som kom 20. desember, da det ble meldt om en treårig avtale med en da anonym kunde. Da meldte Birdstep om en treårig avtale på RDM Server på 1,2 millioner dollar, noe som ble sagt å være Birdsteps største avtale på databaseområdet.

- RDM Server har vist seg å være en rask, liten og pålitelig database som lett lag ser integrere i HP OpenView Storage Data Protector og bidrar til at Data Protector oppfyller de strenge ytelseskravene fra våre kunder, sier Klaus Bloecher, R&D Section Manager, HP Network Storage Solutions, i gårsdagens pressemelding.

- Å jobbe med Birdstep sparer oss for verdifull tid og ressursbruk, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere