RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep flagger betydelig Vodafone-avtale (Ny)

Sist oppdatert:
Birdstep og Jørgen Bredesen har gjennomført en pilottesting hos mobilgiganten Vodafone. Nå går mobilselskapet inn for en full avtale med Birdstep. Her er kommentarene fra selskapet
iMarkedet skrev i fjor høst at Birdsteps IP-sone programvare ble testet ut ved Vodafones hovedkvarter. I en melding bekrefter nå Birdstep at testingen har blitt gjennomført.

Testperioden har vært positiv, og har resultert i en ny avtale.

- Den vellykkede piloten ved hovedkvartert. betyr at løsningen er nå klar for utrulling ved alle andre Vodafone-kontorer i hele verden, heter det i en melding fra Birdstep.

Birdstep Technology venter å få kjennskap til utrullingsplanen til Vodafone-kontorene i slutten av andre kvartal 2004, heter det i meldingen fra selskapet.

- En betydelig avtale

Leder for forretningsutvikling og finans i Birdstep, Hans-Arne L’orange, sier til iMarkedet at avtalen med Vodefone er "betydelig" for selskapet.

- Det er ikke noen tvil om at Vodefone er en betydlig avtale for oss, sier han til iMarkedet.

Han sier også at det ligger i kortene at Vodafone også vil fronte Birdsteps løsning ut mot sine kunder, men at forholdene rundt dette vil bli klargjort i slutten av andre kvartal.

L'orange sier videre til iMarkedet at "de store inntektene" fra Vodafone-avtalen vil komme fra tredje kvartal og ut over. Planene for Vodafones utrulling vil nemlig først være klar i slutten av andre kvartal i år.

Parallell til Telenor

L'orange trekker en parallell til avtalen med Telenor, når han snakker om Vodafone. Telenor-avtalen om implementeringen av Birdsteps IP-sone programvare ble inngått for to år siden. Etter dette har Telenor installert 400 hotspots.

- Vi har en betydelig forventning til hva dette (Vodafone-avtalen red. anm.) kan gi oss, sier Birdstep-direktøren til iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere