RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep i tospann med Nokia

Sist oppdatert:
Nokia-telefoner blir nå levert med et gratis prøveprogram for Birdsteps løsning. Les mer om avtalen og en ny Birdstep-løsning her
Birdstep Technology og Nokia kunngjorde i dag en global distribusjonsavtale, som sikrer levering av Birdsteps Mobile IP-løsninger med Nokia mobiltelefoner klargjort for WLAN (trådløse soner), til sluttbruker og bedriftsmarkedene.

Avtalen, som Birdstep omtalte i en børsmelding tirsdag, går ut på at en fire ukers gratisversjon av Birdsteps Mobile IP-klient vil bli distribuert sammen med Nokia telefonene. Forbrukere vil deretter kunne velge å abonnere på tjenesten på årlig basis.

Birdstep introduserer samtidig `SmartRoaming`, en roamingtjeneste driftet av Birdstep. Tjenesten gir mobilitet på tvers av nettverk via Birdsteps Mobile IP-klient, uavhengig av operatør eller abonnement, som et sluttbruker- og bedriftstilbud.

Birdstep stiger hele 17,7 prosent etter nyheten ble kjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere