RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep inngår avtale med Ericsson (Ny)

Sist oppdatert:
Birdstep og Jørgen Bredesen har inngått en avtale med Ericsson Enterprise. En fornøyd Bredesen kaller avtalen for "omfattende"
(Nytt: Kommentarer fra Bredesen)

Birdstep Technology har signert en avtale med Ericsson Enterprise. Avtalen gjelder intelligente Mobile IP-produkter, heter det i en melding fra Birdstep.

Avtalen er en OEM-avtale, noe som tilsier at Birdsteps mobile IP-løsning blir en del av en større Ericsson-løsning eller videresolgt som et Ericsson-produkt.

- Det er en omfattende og stor avtale for Birdstep, bekrefter Bredesen over iMarkedet.

Han sier videre at avtalen heller ikke vil implementere langt frem i tid. Allerede i mars vil Ericsson tilby produktene til sine kunder.

- Selv om dette er en avtale med Ericsson Enterprise, vil avtalen gjelde for hele Ericsson-konsernet, heter det i meldingen.

Kan hoppe mellom nett

Birdstep-produktet som nå skal tilbys av Ericsson gjelder Birdsteps Mobile IP-løsning. Denne gjør det enkelte for sluttbrukeren å hoppe mellom ulike nett nå man benytter bærbare PCer eller PDAer.

I tillegg til dette vil produktet innholde en løsning for forbedret nedlasting ved lav-båndbrede, opplyser Bredesen til iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere