RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep inngår viktig avtale med Nortel (Ny)

Sist oppdatert:
Birdstep og Jørgen Bredesen har inngått en avtale med telekjempen Nortel. Bredesen karakteriserer avtalen som betydelig og viktig
Les også:

Birdstep-kontrakt i spillindustrien

Birdstep har signert en reselgeravtale med Nortel, opplyser selskapet i en melding.

I sin dialog med telekomoperatører, vil Nortel promotere Birdsteps programvare, heter det i meldingen. Birdstep karakteriserer avtalen som viktig og betydelig.

- Dette er førstegangen at leverandørene krever at Mobil-IP er en del av anbudene, sier Bredesen, som mener at dette er en av årsakene til Nortel-avtalen.

Og han fortsetter:

- Dette er første tegn på at det er et kommersielt marked. Fjerde kvartal i år er starten på kommersiell IP, sier Bredesen til iMarkedet.

Bredesen sier videre at de to aktørene vil samarbeidet også om markedsføringen mot operatørene.

Canadisk storspiller

Nortel er en av verdens største leverandører av telekominfrastruktur, og leverer nettverk og kommunikasjonstjenester og -utstyr til selskaper i mer enn 150 land. Nortel er også den nest største leverandør av mobilutstyr i CDMA-standarden i verden.

- På grunn av den sterke posisjonen Nortel har i det globale telekom-markedet, er avtalen av betydelig viktighet og åpner nye kanaler for Birdstep Technology. Nortel vil promotere Birdsteps løsninger mot telekomoperatører når de selger sine telekominfrastruktur-løsninger, og avtalen åpner opp for fremtidig salg av Birdsteps Mobile IP-klient programvare, heter det i meldingen fra Birdstep.

Og det heter videre:

- Denne avtalen representerer et viktig steg i å etablere en sterk posisjon i forskjellige kanaler for å nå det globale telekom-markedet, skriver Birdstep.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere