RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep kutter i staben

Sist oppdatert:
Birdstep-sjef Jørgen Bredessen kutter nå et antall ansatte ved sin databaseavdeling i Seattle og oppnår dermed en klar reduksjon av sin kostnadsbase
Birdstep har ifølge en melding redusert virksomheten i Seattle med åtte stillinger, blant annet tre stillinger på ledelsesnivå. Dette vil gi selskapet årlige besparelser på 5,5 millioner kroner med virkning fra 1. oktober i år.

Restruktureringen vil medføre en engangskostnad på 3 millioner kroner i tredje kvartal.

- Ved å gjøre dette grepet slår i vi to fluer i en smekk. Lavere kostnader sikrer lønnsomhet på løpende basis og setter oss samtidig i stand til å investere i ny teknologi for videre vekst fremover, sier konsernsjef Jørgen Bredesen i Birdstep i en kommentar.

Endringen betyr at Bredesen selv overtar som adm. direktør i datterselskapet Birdstep Technology Inc med støtte fra finansdirektør Hans Petter Hauge.

Bredesen varsler samtidig at Birdstep umiddelbart vil starte utviklingen av nye databaseprodukter med sikte på lansering neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere