RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep lanserer på CeBit

Sist oppdatert:
Birdstep demonstrerer trådløs mobilitet på Symbian under CeBIT-messe
Birdstep Technology vil demonstrere Birdstep Mobile IP klientteknologi på Symbian-baserte terminaler på CeBIT-messen denne uken. Det opplyser selskapet i en melding.

Løsningen vises på multi-radio SmartPhones basert på Symbian operaivsystem, som dominirer mobiltelefon markedet, og er det første av sitt slag til å gi sømløs og automatisk overgang mellom GPRS og trådløse nettverk (Wireless LAN), opplyses det.

Birdsteps Symbian-løsning gjør det mulig for operatører å tilby uavbrutt bredbåndsoppkobling til brukere som beveger seg mellom ulike nettverk med sin smartphone. Et slikt tilbud utvider dekningen av eksisterende tjenester på tvers av nettverk. Eksempler på slike tjenester kan være firmainterne applikasjoner som krever uavbrutt oppkobling til servere i tillegg til videokonferanse og video-streaming.

I tillegg til å presentere løsningen på Nokia 9500-terminaler, skal Birdstep også presentere prototypen på en kombinert løsning som integrerer både Alice Client Manager og Birdstep Mobile IP Client-funksjonalitet. Prototypen viser kombinasjonen av to velutprøvde, harmoniserende høykvalitetsteknologier som tilbyr en fullstendig og lettvint oppkobling for trådløs bredbånd, heter det i en melding som er sendt ut onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere