RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep med opplæringsavtale

Sist oppdatert:
Birdstep og Terje Andersen hadde noe nytt å melde torsdag alikevel. En ny avtale med GigaWave Technologies gjelder opplæring-programmer på Birdsteps IP-teknologi på Ciscos mobile nettverkssystemer
GigaWave Technologies og Birdstep vil integrere Birdsteps mobile IP-klient i opplæringsprogrammer på Ciscos mobile IP-systemer. Denne avtalen ble annonsert torsdag kveld. Tidligere på dagen hadde Birdstep-sjefen avvist overfor iMarkedet at det var noen enkeltnyheter som dro opp aksjekursen.

I løpet av torsdagen valgte Oslo Børs å innføre stopp i handelen til Birdstep på grunn av det kraftige kursløftet.

GigaWave Technologies er et privat eid amerikansk selskap, som holder til i San Antonio i Texas. Selskapet tilbyr opplæringsprogrammer på trådløse lokale nettverk, eller såkalte WLAN.

Avtalen vil føre til at selskapet lærer opp nettverks-ingeniører til å sette opp trådløse maskiner og hele trådløse nettverk i forskjellig infrastruktur, heter det i en melding.

I den oppdaterte versjonen av Cisco Mobile IP Technology-opplæring, som skal være tilgjengelig i første kvartal 2003, vil altså Birdstep-teknologien være med. Programmene henvender seg både mot intruktørledede plattformer og e-læringsplattformer, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere