RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep opp på Intel-spekulasjoner

Sist oppdatert:
Birdstep-aksjen gikk i taket på spekulasjoner rundt Intel-samarbeidet. Den nyansatte adm. direktør Jørgen Bredesen i Birdstep sier til iMarkedet at det ikke er noen konkret Intel-avgjørelse nå
Birdstep gikk som en kule på Oslo Børs tirsdag formiddag. Aksjen var opp over 10 prosent etter én times handel.

Det var spekulasjoner rundt en annonsering fra Intel som dro i gang investorene. Intel, som allerede har annonsert et partnerskap med Birdstep, kom med en pressemelding rundt mobilløsningen Centrino mandag.

I pressemeldingen fra Intel heter det blant annet at Intel vil gjøre tilgjengelig for partnerne nettverksprogramvare som gir ytterligere support for Intel Centrinos mobile sikkerhetsløsning. Valg av løsning vil være klart i løpet av denne måneden.

Ikke noe konkret nytt

Til iMarkedet sier den nyansatte Birdstep-sjef Jørgen Bredesen at det ikke er noe konkret nytt i avgjørelsen rundt Intel.

- Det er ikke tatt noen konkret avgjørelse av Intel, sier han til iMarkedet, men bekrefter at Birdstep fortsatt er i sluttforhandlinger.

- Er det flere leverandører som er i sluttforhandlingene?

- Ja, det er det, sier Bredesen til iMarkedet.

Han sier at han ikke ønsker å spekulere, men sier at Intel tidligere har sagt at en avgjørelse vil komme i løpet av første halvår.

Brukt til lansering

iMarkedet skrev i mars at Intel vil bruke Birdsteps IP-programvare for lanseringen av den nye Intel Centrino, som er den nye mobilteknologiserien fra den amerikanske teknologigiganten.

Daværende Birdstep-sjef Terje Andersen uttalte seg meget positivt til samarbeidet med Intel, da nyheten ble kjent i mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere