RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep-partner varsler oppkjøp

Sist oppdatert:
Birdsteps programvarepartner PCTel varsler nå en aggressiv satsning på trådløse produkter og intellektuelle rettigheter, og dette skal skje gjennom oppkjøp og økt utviklingsfokus
Det går frem av selskapets rapport for andre kvartal. Amerikanske PCTel sikret seg i forrige uke en viktig kontrakt med AT&T Wireless, hvor Birdsteps programvare er en del av pakken. Les mer her: Birdstep får andel av AT&T-avtale (NY)

PCTel har nylig solgt sin modemproduksjon, og endrer nå fokus til markedet for trådløs kommunikasjon og lisensierte produkter. Det er i den forbindelse at selskapet nå varsler oppkjøp.

- Vi vil gire vår sterke balanse til å investere aggressivt i disse aktivitetene og våre aksjonærer bør vente ny oppkjøp og økt produktutvikling og juridiske kostnader mens vi bygger momentum for 2004, sier konsernsjef og styreleder Marty Singer i PCTel i en kommentar.

Selskapet hadde ved utgangen av andre kvartal 91,5 millioner dollar på bok, eller 660 millioner kroner.

PCTel omsatte i andre kvartal for 10,2 millioner dollar, og et overskudd på 1,1 millioner. Tallene inneholder en gevinst på modemsalget på 4,3 millioner dollar, og en restruktureringskostnad på 2,5 millioner dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere