RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep permitterer etter dårlig salg (Ny)

Sist oppdatert:
Birdstep og Terje Andersen (bildet) permitterer 16 prosent av staben, utenom salgsdelen, etter at salgsutviklingen har blitt dårligere enn ventet. Andersen mener selskapet har nok kontanter til å klare seg gjennom den tøffe markedssituasjonen
Dette kommer frem i en melding fra Birdstep tirsdag morgen.

Det er satsingen innenfor det trådløse markedet som ikke bærer frukter for Birdstep i den hastigheten som selskapet hadde ventet. Selskapet melder at interessen hos kundene er voksende, men at de avgjørende kontraktene uteblir.

I den nye reorganiseringsplanen vil annet personell enn selgerne berøres. 16 prosent av staben i ikke-salgsrelaterte funksjoner vil nå bli permittert.

- Vi permitterer 12 personer i Norge og 3 personer i USA, sier Andersen i Birdstep til iMarkedet.

Han sier videre at kuttene er nødvendig for å få ned "burn-raten" til selskapet. Andersen venter suksessiv bedring i markedssituasjonen i første halvår i 2003, og bra marked i andre halvår i år.

- Har dere nok kontanter til å klare dere gjennom denne situasjonen?

- Ja, sier Andersen til iMarkedet.

Birdstep-sjef mener at selskapet har ferdigstilt nyutviklingen av de nyeste produktene sine innen mobile løsninger. Derfor må det være fokus på salgsaktivitetene fremover, sier han til iMarkedet.

Birdstep melder også om økt satsing på sine mobile løsninger på Vestkysten av USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere