RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdsteps Intel-avgjørelse kan ta to til tre uker

Sist oppdatert:
Intels Birdstep-avgjørelse kan ta ytterligere to til tre uke, sier Birdstep-sjef Jørgen Bredesen til iMarkedet
iMarkedet skrev om at Intel benyttet teknologi fra Birdstep ved lanseringen av Intels Centrino-konferanse i New York, London, Beijing og Tokyo i mars. Intel brukte Birdsteps IP-programvare i den nye Intel Centrino, som er den nye mobilteknologiserien fra den amerikanske teknologigiganten.

Siden mars har Birdstep og andre konkurrenter vært i dialog med Intel om valg av løsning. Intels valg av partner skulle opprinnelig bli tatt innen utgangen av juni.

Mandag ettermiddag hadde Intel ennå ikke kommet med noen uttalelse.

Kan ta to til tre uker

iMarkedet spurte Birdstep-sjef Jørgen Bredesen mandag om han hadde fått noen tilbakemelding fra Intel angående valget. Det hadde ikke Bredesen.

- Det vi kan si angående Intel er av vi fortsatt er i dialog, men det er ikke noen avgjørelse, sier Bredesen til iMarkedet.

Han sier videre at Birdstep-ledelsen ikke vet noe tidspunkt for når Intel vil gå ut med sin avgjørelse. Bredesen sier likevel dette:

- Det vil overraske meg personlig om Intel ikke kommer med en avgjørelse i løpet av to til tre uker, sier Birdstep-sjefen til iMarkedet, og presiserer at det er hans personlige antagelse.

Hausset kraftig

Intel-samarbeidet var kraftig hausset opp av tidligere Birdstep-sjef Terje Andersen.

- Dette kan legge føringer på hva som blir verdensstandarden innen mobil-IP, sa den tidligere Birdstep-sjefen før han takket for seg i det norske teknologiselskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere