RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birger Madsen til Start

Sist oppdatert:

Vålerenga har blitt enige med IK Start om betingelsene for en permanent overgang for midtstopper Birger Madsen (28).

- Overgangen ble sluttført fredag da Birger passerte den medisinske testen, forklarer sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

Madsen er enig med Start om en treårskontrakt.

Utfordrerposisjon

Madsen kom til Vålerenga sommeren 2009 da han ble hentet fra Sandefjord. Han har spilt totalt 12 kamper for klubben og scoret to mål. Denne sesongen har Madsen vært mye på sidelinjen etter en hofteoperasjon, men var tilbake i full trening tidligere i høst.

- En spiller som Stefan Strandberg har tatt store steg i år og vi ønsker å satse videre på han og André Muri som førstevalget på midtstopperplassen inn mot neste sesong. I tillegg har vi en Andreas Nordvik som fint kan bekle en midtstopperplass, sier Haakonsen

- Start har kommet med en hendvendelse på Birger som vi har diskutert med han. Han hadde selv et ønske om en overgang og da ønsket vi å legge til rette for det.

- I den alderen Birger er nå bør og ønsker han å spille regelmessig. Hos oss ville han vært i en utfordrerposisjon neste år og da synes vi og han at en overgang til Start var fornuftig for alle parter, avslutter Haakonsen.

Start har også forsterket seg på keeperplassen torsdag kveld. Alexander Lund Hansen hentes hjem til Norge fra danske OB og presentert sammen med Madsen fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere