(Bergensavisen) May Britt Løvik er bistandsadvokat for de etterlatte til kvinnen som ble knivdrept på jobb på Nav Årstad tirsdag.

– Jeg er i kontakt med de etterlatte etter den avdøde kvinnen. Det sier seg selv at de er i en svært vanskelig situasjon. Jeg kan ikke si noe mer enn det, sier Løvik.

Les også: Nav-drapssiktede i avhør: – Er selvfølgelig preget

Kvinne i 30-årene skadet

Hun er også oppnevnt for å bistå kvinnen i 30-årene som ble lettere skadet i angrepet, og som ble fraktet til Haukeland mandag.

– Jeg har vært i kontakt med noen av hennes nærmeste. Hun ivaretas nå først og fremst av dem og av helsepersonell. Hun har lettere fysiske skader, og er også svært sterkt preget av hendelsen. Hun har et stort behov for ro, sier Løvik.

Les også: Flere krav om ny vurdering av sikkerheten hos Nav

Blomster ved åstedet

Det har vært flere innom for å legge ned blomster utenfor Nav Årstad i Solheimsviken tirsdag, dagen etter at en kvinne ble påført dødelige skader i bygget.

– Jeg ville komme i går med blomster, men da var det så mye avsperringer og så mye som skjedde. Spesielt trist at det skjer på en plass som Nav hvor de som jobber er der for å hjelpe andre, sier Rasmussen.

Mens BA har vært utenfor har det komme flere politienheter til stedet og gått inn i bygget.