Bitchen er tilbake

Foto: (MTV)

Vent deg ekstra mye drama i ny sesong av «The Hills». Se video!

(SIDE2): Kristin Cavallari (22) er tilbake i realityserien - og hun er enda mer bitchy enn noen gang tidligere skal vi tro smugtitten av serien.

Se klipp fra den nye serien nederst i saken!

Mye drama
Kristin gjorde debut på realityfronten da hun ble den største stjernen i MTV-serien «Laguna Beach» for fem år siden. Spin-off serien «The Hills» som kom i 2006 holdt hun seg riktignok unna fram til nå.

I realltyserien har det vært Lauren Conrad (23) som har hatt hovedrollen, men hun og Kristen var i sin tid erkefiender og kranglet om de samme guttene da de var tenåringer.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Krangler
Det er duket for superdrama når Kristin altså er tilbake for fullt i nye sesong fem, og hun legger seg etter Audrina Patrigdes til og fra-kjæreste, Justin Bobby.

Selv om Audrina har kommet over det turbulente forholdet med Justin Bobby, så tåler hun selvsagt ikke at Kristen legger seg etter ham.

- Du kødder med feil jente, roper Kristin når Audrina konfronterer henne med flørten med Jason. Og drama er i gang...

Selv har Kristin dette å si om sin ankomst tilbake til realityverdenen:

- Det er et TV-show, og jeg blir ikke med for å få venner. Det er slikt som funker og drama selger. Jeg tror det er derfor jeg har blitt bedt om å komme tilbake, fordi de vet at det funker.

I bryllup
Det er når Heidi Montag og Spencer Pratt gifter seg (på ordentlig) og inviterer til bryllup at alle jentene igjen samles, og det er da det virkelig tar av i den nye sesongen.

Sesong fem er delt opp i to deler, og det er første del som har premiere nå i helgen på MTV, del to vises i USA og det er her Kristen kommer tilbake for fullt.

Det er ikke bare jentene i LA som er tilbake - også Whitney Port er klar med andre sesong av «The City» denne høsten.

Les også:Whitney tilbake i The City

Se video under!

HTML EMBED

«The Hills» har premiere lørdag 26.september klokken 18.10 på MTV.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.