*Nettavisen* Nyheter.

Bitt av Milly Kakao

Kronprinsesse Mette-Marit måtte på legevakten da Milly Kakao bet henne i underleppa på mandag. Dette bildet ble tatt på Kongsgården tidligere i sommer. Foto: Veronica Melå (Det kongelige hoff)

Kronprinsesse Mette-Marit måtte til legevakten etter å ha blitt bitt i leppa av familiens nye hund.

24.07.09 10:17

(SIDE2:) Det var under feiringen av ektemannen kronprins Haakons 36-årsdag at Mette-Marit lekte med hundevalpen, og ble bitt i leppa. Det skriver Se og Hør.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

Den viltre valpen bet kronprinsessen i underleppa, og hun måtte avbryte bursdagsfeiringen for å bli sendt på legevakta, hvor hun fikk en stivkrampesprøyte.

Udramatisk
Mette-Marit skal ha fått en rift i underleppa, og det hele skal ha vært «svært udramatisk», skrev assisterende kommunikasjonssjef Sven Gj. Gjeruldsen ved Slottet ifølge bladet, som på sin side hevder at det var dramatisk og at Mette-Marit dro til legen i all hast.

Les: Hunden skal hete Milly Kakao

Det var på kronprinsparets private feriested Flatholmen ved Risør, at uhellet skjedde.

Bladet har snakket med kjendisveterinær Trude Mostue, som sier at det i Norge er normalt å ta alle forholdsregler når noen blir bitt av hund, og at blodforgiftning er en fryktet komplikasjon som heldigvis forekommer svært sjeldent. Det er likevel viktig å ta en stivkrampesprøyte for å motvirke alvorlige infeksjoner som kan oppstå.

LES OGSÅ:
Kronprinsdoodle utløste bikkjeslagsmål
Puddelklubben advarer kronprinsfamilien
– Hund er bra for kronprinsbarna

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag