RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bitt av Milly Kakao

Kronprinsesse Mette-Marit måtte på legevakten da Milly Kakao bet henne i underleppa på mandag. Dette bildet ble tatt på Kongsgården tidligere i sommer.
Kronprinsesse Mette-Marit måtte på legevakten da Milly Kakao bet henne i underleppa på mandag. Dette bildet ble tatt på Kongsgården tidligere i sommer. Foto: Veronica Melå (Det kongelige hoff)
Sist oppdatert:
Kronprinsesse Mette-Marit måtte til legevakten etter å ha blitt bitt i leppa av familiens nye hund.

(SIDE2:) Det var under feiringen av ektemannen kronprins Haakons 36-årsdag at Mette-Marit lekte med hundevalpen, og ble bitt i leppa. Det skriver Se og Hør.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

Den viltre valpen bet kronprinsessen i underleppa, og hun måtte avbryte bursdagsfeiringen for å bli sendt på legevakta, hvor hun fikk en stivkrampesprøyte.

Udramatisk
Mette-Marit skal ha fått en rift i underleppa, og det hele skal ha vært «svært udramatisk», skrev assisterende kommunikasjonssjef Sven Gj. Gjeruldsen ved Slottet ifølge bladet, som på sin side hevder at det var dramatisk og at Mette-Marit dro til legen i all hast.

Les: Hunden skal hete Milly Kakao

Det var på kronprinsparets private feriested Flatholmen ved Risør, at uhellet skjedde.

Bladet har snakket med kjendisveterinær Trude Mostue, som sier at det i Norge er normalt å ta alle forholdsregler når noen blir bitt av hund, og at blodforgiftning er en fryktet komplikasjon som heldigvis forekommer svært sjeldent. Det er likevel viktig å ta en stivkrampesprøyte for å motvirke alvorlige infeksjoner som kan oppstå.

LES OGSÅ:
Kronprinsdoodle utløste bikkjeslagsmål
Puddelklubben advarer kronprinsfamilien
– Hund er bra for kronprinsbarna

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere