RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bitt til blods på homsecruise

Stena Saga, Stenaline (arkivbilde).
Stena Saga, Stenaline (arkivbilde). Foto: stenaline.no
Da mannen avviste 50-åringens tilnærmelser, ble han bitt i øret til blodet rant.

(iOslo.no) Ørebiteren ble denne uken dømt til betinget fengsel i Oslo tingrett.

Homsecruise
Våren 2007 reiste 50-åringen og en kamerat med Stena Saga på et såkalt homsecruise til Danmark. Det ble etterhvert en fuktig fest og utover kvelden forsvant kameraten med en annen mann.

Forsvinningnummeret irriterte 50-åringen, som satt og ventet på kameraten ved et bord der de hadde festet sammen med flere andre. Etterhvert begynte han å stryke på låret til en av mennene ved bord.

Bet til
Men mannen avviste 50-åringen, som dermed ble enda mer irritert. Han bøyde seg fram til mannen, som trodde han skulle si ham noe i øret.

I stedet bet han til og holdt grepet til øret begynte å blø. Forskrekket måtte mannen stoppe blødningene med en serviett.

Tok kvelertak
Neste morgen fant 50-åringen kameraten i en annen manns lugar. Han var lite fornøyd med kameratens oppførsel og ville gi ham en overhøvling da lugarens eier kom inn. En krangel endte med at 50-åringen tok kvelertak på mannen.

Livredd rømte mannen ut på gangen og ropte på hjelp. Etter kort tid kom vakter til stedet og fikk pågrepet 50-åringen. Han tilbragte resten av turen i skipsarresten.

- Ble provosert
I Oslo tingrett hevdet 50-åringen at han måtte frifinnes fordi han var blitt provosert. Retten var imidlertid uenig og dømte ham for både seksuell handling uten samtykke og legemsfornærmelse.

Han må nå betale en bot på 15.000 kroner, i tillegg til en betinget fengselsstraff på 60 dager.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere