RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bitter konflikt i Troms sentral i Sandbergs bok

Oslo (NTB): En bitter og opprivende konflikt i Troms Frp er et sentralt tema i boka til Per Sandberg, ifølge flere medier. Partiledelsen og partiet sentralt går fri av den hardeste kritikken fra nestlederen.

Ifølge VG skal konfliktnivået i Troms Frp ha vært så høyt at nestleder Per Sandberg under landsmøtet i vår gikk fysisk til angrep på en lokalpolitiker. Det skal ikke ha vært bare én, men et sett av flere konflikter i Troms Frp, som var foranledningen for at Sandberg bare dager før landsmøtet sendte en tekstmelding, hvor han kunngjør at han likevel ikke ville stille til gjenvalg, ifølge Aftenposten.

«Med bakgrunn i hele prosessen og andre faktorer har dette ført til at jeg trekker mitt kandidatur som nestleder og trapper ned min innsats ut over en vanlig representant», skriver Sandberg i SMS-en.

Det skulle imidlertid vise seg at han til sjuende og sist fikk viljen sin i den aktuelle saken, og at han ikke gjorde alvor av trusselen om å gå av.

Også TV 2s kommentator Stein Kåre Kristiansen siterer kilder på at de fleste og hardeste utfallene Sandberg skal komme med i boka si vil ramme den bitre striden i Troms Frp. I liten grad blir angrepene rettet mot partileder Siv Jensen, den øvrige partiledelsen og Fremskrittspartiet sentralt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere