*Nettavisen* Nyheter.

Blakke Bing

Foto: TV 2

Mens en impulsiv Phoebe ber kjæresten flytte inn i leiligheten sin, sliter Monica og Chandler med økonomien. Godt er det å ha gode venner i «Venner for livet» i kveld.

24.08.04 08:07

Etter at Chandler sa opp jobben sin i Tulsa, er ikke inntektene som de en gang var hjemme hos familien Bing. Uten å fortelle sin mann, spør Monica derfor om Joey kan gi dem et større lån. Når Chandler kort tid etter også ber om litt penger, får Joey problemer. Han har jo ikke så mye penger.

På samme tid tar Phoebe steget ut, og spør om Mike (Paul Rudd) vil flytte inn hos henne. De har vært sammen en god stund, og det er kanskje den naturlige ting å gjøre. Om de passer til å leve sammen som ektefolk, er imidlertid ikke sikkert. De er nok begge redde for hvordan et samboerskap vil påvirke forholdet deres.

Barnesikring til bry

Rachel er på sin side mest opptatt av å sikre hjemmet sitt. Hun tar ansvaret som småbarnsmor på alvor, og tar alle mulige sikkerhetshensyn. Joey blir, mildt sagt, gal av alle sikkerhetsgreiene som er plassert rundt om i leiligheten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.