RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blandet spill med virkeligheten

Videospilling kan bli blodig alvor. En kvinne i Los Angeles trodde plutselig hun var med i et spill mens hun kjørte nedover Venice Boulevard.

Har du sittet i dagesvis med et spill kan det være en fordel å klype seg hardt i armen før du går ut. Ellers kan det faktisk gå galt.

Den amerikanske kunstneren Kozy Kitchens er bosatt i Los Angeles, og hun fikk nylig erfare på kroppen hva et spill kan gjøre med virkelighetsoppfattelsen.

Etter tre dager intensiv underholdning med det japanske spillet «Katamari Damacy» var ulykken bare sekunder unna da hun satt seg i bilen sammen med ektemannen Dan og kjørte nedover Venice Boulevard.

I spillet, som ikke er sluppet i Norge, styrer du en liten klebrig ball som du ruller over gjenstander og dermed vokser deg større og større.

- Jeg kjørte ned Venice Boulevard da Kozy brått lente seg over og tok tak i rattet, og forsøkte å dra bilen mot høyre. Hun slapp rattet igjen, og fortsatte å se ut av vinduet - før hun skrekkslagent så over på meg og sa «sorry, jeg trodde vi kunne plukke opp den postboksen vi nettopp kjørte forbi», sier Dan Kitchens til Wired ifølge Dagbladet.

Herr Kitchens har i tillegg blitt passivt påvirket av konas spilling.

– En natt, mens jeg var halvt våken og halvt i søvne, trodde jeg at jeg også spilte «Katamari Damacy». Jeg prøvde stadig vekk å rulle Kozy opp i ballen min. Jeg tror dette skjedde bare fordi jeg hadde sett på Kozy spille spillet i timesvis, forteller han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere