RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blar opp for Keith og Fussell

Sist oppdatert:
En rekke profilerte norske investorer åpnet opp lommeboken da de to britene Robert Keith og Thomas Fussell nylig hentet penger til teknologiselskapet Idex.
Idex kan vise til null i inntekter, en aksjonærliste som domineres av Robert Keith, Thomas Fussell og selskaper i Eric Keith Simpson-sfæren samt en teknologi som ennå ikke har fått det heklet kommersielle gjennombruddet, ifølge Dagens Næringsliv.

Siden forsommeren 2004 har det lille teknologiselskapet Idex jobbet med å implementere sin fingergjenkjenningsteknologi på mobilchipene til Texas Instruments.

For å finansiere videre satsing hentet Idex inn 26 millioner kroner gjennom en emisjon.

Nå har en rekke nye investorer dukket opp på aksjonærlisten til selskapet. Teknologiselskapet prises til rundt 230 millioner kroner på otc-listen.

Investor Tore Aksel Voldberg seiler opp som ny storaksjonær. Voldberg har fulgt de to britene Keith og Fussell i aksjemarkedet i årevis og har handlet hyppig i både Opticom og Fast Search & Transfer.

Også andre kjente nvn som Torstein Tvenge, Arne Blystad med selskapet Spencer Finance Corporation, brødrene Audar og Rune Sundvall og eiendomsinvestor Pål Gundersen sikret seg noen aksjer, ifølge Dagens Næringsliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere