RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blåst for suksess

Sist oppdatert:
«Wario Ware Touched!» er spillet som virkelig tar i bruk Nintendo DS sine følsomme fordeler.

«Wario Ware» på GBA startet trenden med å legge kreative småspill på en kasett og lime dem sammen med en forvirrende historie. Utviklerne hos Nintendo skapte et avhengighetsdannende mesterverk som testet både reaksjonsevnen og de små grå.

Sammen med Nintendo DS kommer «Wario Ware Touched!». Spillet er skodd over samme lest som «Wario Ware». Du skal gjennom en rekke ulike figurer sine småspill. Hva du må gjøre slenges mot deg når spillene starter. For eksempel står det «Blås», «Dra» eller «Trykk».

Nå er det slutt på å trykke kjapt på A, B eller styrekrysset. «Wario Ware Touched!» utnytter DS’n til det fulle. Du bruker pennen til og blant annet tegne en bane som en slalomløper skal følge og nappe blader fra en blomst. Mikrofonen gjør deg istand til å få barneleker til og gå rundt, brusglass til å boble og mye, mye mer.

I alt inneholder «Wario Ware Touched!» 180 morsomme og varierte småspill. Du vender tilbake til dem gang etter gang. Spillet er like avhengighetsdannende som forgjengeren, og du klarer ikke legge det fra deg. Du kan alltid sette ny pers hos en figur eller på et av småspillene.

Alt er likevel ikke gull og grønne skoger. Selv om spillene er kreative og byr på løsninger som ikke før var mulig, er noe av magien fra GBA-utgaven borte. Spillene til en figur krever alle samme teknikk, og «Wario Ware Touched!» blir forutsigbart. Overrasklesmomentet var en viktig del av «Wario Ware», og litt av gnisten forsvinner sammen med det.

Heldigvis er det kun er den øverste karakteren som ryker. «Wario Ware Touched!» passer perfekt til korte fem-minuttere på bussen og lengre fem-minuttere på kontoret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere