RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blåste 8 millioner på tallet 53

Sist oppdatert:
En italiener har satset til sammen åtte millioner kroner på tallet 53 – uten å vinne. Pengene stjal han fra arbeidergiveren sin.

Hver uke plukkes ett tall ut av det italienske statslotteriet i Venezia, og selv etter 176 trekninger, har 53 glimret med sitt fravær.

Den bankansatte var sikker på at «NÅ» var det hans tur. Han spilte på 53 i mange måneder. Hver uke økte han innsatsen, men tallet hans gikk aldri inn.

Så mye penger brukte italieneren på lotto, at lønna på ingen måte strakk til. Men som bankansatt, åpnet det seg andre muligheter¿

Mannen skal til sammen ha stjålet over en million euro, eller rundt 8 millioner norske kroner fra banken. Mannen er anmeldt for underslag.

Mange italienere har i følge Dagbladet spilt seg fra gård og grunn i det siste. Og det er tallet 53 som får skylden. Årsaken er at «alle» tror det er 53 som blir trukket ut neste gang, nettopp fordi det er så lenge siden sist.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere