RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: STR

Ble avslørt da mobilen ringte ...

Sist oppdatert:

Når du først skal smugle en mobil i rumpa inn på en fengselscelle må du huske å skru den av først - eller i det minste ha den på lydløs.

Det hadde noen tydeligvis glemt å fortelle en 58 år gammel srilankisk mannlig fengselsinnsatt da han ble avslørt tidligere denne uka, skriver Daily Mail.

58-åringen, som soner en ti år lang fengselsstraff for tyveri, hadde ved en anledning fått tak i mobiltelefonen, og ville ha den med på cella i fengselet Welikada i Sri Lankas hovedstad, Kotte.

- Uheldigvis for ham så begynte telefonen å ringe på feil tidspunkt, og fangevokterne skjønte at han hadde en telefon i bakenden, sier en ansatt i fengselet, som ikke ønsker å la seg identifisere.

Derfra ble fangen fraktet til et sykehus i nærheten for å faktisk bekrefte smuglersituasjonen. Og røntgenbildene levnet ingen tvil.

Etter to dagers sykehusinnleggelse, ble fangen sendt tilbake til fengselet.

Ifølge Daily Mail er det blitt et problem at innsatte i høyrisikofengselet i Sri Lankas hovedstad smugler inn mobiltelefoner på fengselscella.

Men denne gang ble altså én av smuglerne avslørt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere