Ble banket opp av tre menn da politiet ikke hadde tid til å hjelpe

En kristiansunder i 20-årene ble natt til fredag banket opp av tre menn på Kongens Plass i Kristiansund.

En kristiansunder i 20-årene ble natt til fredag banket opp av tre menn på Kongens Plass i Kristiansund. Foto: Tidens Krav

Volden resulterte i brukket nese.

10.10.15 17:59

KRISTIANSUND (Tidens Krav): En kristiansunder i 20-årene ble natt til fredag banket opp av tre menn på Kongens Plass i Kristiansund.

Tidens Krav har vært i kontakt med kristiansunderen. Han forteller at han forsøkte å flykte fra mennene, og at han kontaktet politiet for å få hjelp.

- De var opptatt med noe på Eide. De kunne ikke hjelpe, forteller han.

På Kongens Plass ble han tatt igjen av mennene. Tre mot én ble rått parti.

Kristiansunderen ble slått og sparket. Han havnet på sykehus med brukket nese.

- Det går etter forholdene bra. Jeg har fått meg en blåveis og et brudd i nesa. Men det er ikke verre enn at jeg kan arbeide, forteller han til Tidens Krav.

Var opptatt med aksjon

Etterforsker Eirik André Sæther på politistasjonen i Kristiansund bekrefter at politiet ikke hadde kapasitet til å hjelpe kristiansunderen da han tok kontakt.

- Vi hadde en pågående aksjon der vi forfulgte en bil som ikke stanset for kontroll. Vi fulgte bilen fra Rensvik via Krifast og Eide. Aksjonen resulterte i pågripese av tre personer, to menn og én kvinne. De tre ble tatt med mindre mengder amfetamin, sier Sæther.

- Både politi fra Kristiansund og Molde var involvert i aksjonen. I tillegg var det også andre oppdrag i Molde-regionen. Dette gjorde at vi ikke umiddelbart kunne sende folk da mannen ringte om hjelp. Vi var oppom sykehuset og pratet med ham litt senere. Da ønsket han ikke å involvere politiet, sier Sæther.

- Han er selvsagt velkommen til politistasjoen for å anmelde saken, legger han til.

Politiet har så langt ikke pågrepet noen i forbilndelse med voldssaken.

- Vi har litt for få opplysninger å gå etter, sier Sæther.

Les flere artikler om Tidens Krav.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.