RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble behandlet som en dronning!

I forrige episode av «Jakten på kjærligheten» gjorde bøndene sitt valg, og nå skal de på ferie med sine utkårede.

(SIDE2): Det at Svein valgte Oddrun kom kanskje som en liten overraskelse på mange, men at Andres endte opp med Christin var nok ikke det helt store sjokket. Spesielt ikke etter at Solveig dro frivillig fra gården. Og i kveldens episode drar de to turtelduene på ferie til Amsterdam.

- Amsterdam var helt fantastisk. Jeg har aldri vært der før, så det var flott å prøve noe helt nytt, stråler Christin Øren Iversen. Hun forteller at å reise på ferie med Anders Berg var enda bedre enn hun hadde forestilt seg.

- Å reise på tur med noen du er glad i er jo utrolig flott, men vi hadde jo vært gjennom så mye sammen, vi hadde hatt en veldig intens tid, så det hadde nok vært deilig å bare være oss på gården også en stund, ler hun.

- Man blir liksom så full i hodet av ting og tanker at det nesten ikke er plass til nye inntrykk. Disken må liksom tømmes av og til. Vi dro på ferie bare fire dager etter at det var klart at det ble oss, forteller hun.

- Nå var det faktisk to og en halv uke senere, skyter Anders inn fra sidelinjen. Christin knekker sammen i latter og sier at når man er forelsket så flyr tydeligvis tiden.

- Fire dager eller to og en halv uke, det er jo nesten det samme det!

Reality-kjendiser i Nederland
Nederland har også en versjon av «Jakten på kjærligheten», og ifølge Christin er dette virkelig hett der borte.

- Da de fant ut at vi var fra «Jakten på kjærligheten» ble vi nærmest båret rundt på kongestol altså! Det var en helt utrolig service. Det var veldig, veldig rart å bli behandlet slik. Jeg er jo bare Christin, som tilfeldigvis har vært på TV. Jeg er vant til å reise sammen med to barn og bære all bagasjen min selv. Her fikk vi jo nesten ikke bære noen ting. Jeg ble behandlet som en dronning!

Et av de andre bondeparene, Anne Brit og Torleif, slo til med dobbeltrom på sin ferie. Christin og Anders skulle jammen ikke være snauere og booket like gjerne inn på bryllupssuiten.

- Vi bodde på et veldig spesielt og intimt familiehotell, der bryllupssuiten lå i bakgården i et eget lite hus og vi var de aller første som bodde der, forteller Christin.

- Jeg fikk helt hakeslipp da vi kom inn dit! Det var champagne, steamdusj og boblebad. Og kokken hadde egentlig fri, men kom seg på jobb likevel for å gi oss en fantastisk frokost.

Lite fritid
Hun avslører at ryktene sier at de andre parene fikk en del fritid ute på reisen.

- Det fikk i hvert fall ikke vi, ler hun. Det var ekstremt mye filming, vi hadde kamera teamet med oss ti timer om dagen! De var heldigvis en fin gjeng, og når man er på ferie prøver man jo å inkludere alle. Jeg og Anders fikk snakket en del da. Vi fikk snakket litt ut, og snakket litt om framtiden, avslører hun.

I en nettprat på TV 2, røper Christin at hun måtte trene Anders litt i kyssingens kunst og hun skoggerler da spørsmålet om dette kommer.

- Man må lære hverandre litt da! Jeg er jo en sånn som bare sier ting, jeg må passe munnen min skjønner jeg, ler hun.

- Den nettpraten var forresten fantastisk hyggelig. Det er veldig rart at nå skal folk drive og vurdere deg. Man tenker ikke så mye på det mens filmingen foregår, det er mest nå når serien er begynt på TV. Men hadde du spurt meg om jeg ville gjort noe slikt igjen så hadde svaret vært ja. Ikke «Jakten på kjærligheten» da, men et annet konsept. Det var bare utrolig gøy!

Se «Jakten på kjærligheten» i kveld klokken 21.45 på TV 2.

Ole Jacon og Ida Marie på ferie i Lisboa.

199168

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere