RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble beskutt - trodde det var fyrverkeri

Foto: Stig-Åke Jönsson (Scanpix)
Sist oppdatert:
Skyteterroren fortsetter i Malmö.

Hendelsen inntraff ved midnatt, men det ble ikke meldt fra til politiet før ut på dagen søndag. Familien som bodde i leiligheten trodde nemlig det var fyrverkerier de hadde hørt.

- Jeg våknet etter klokken halv tolv i natt av at jeg hørte en skarp lyd. Jeg tenkte ikke på at det kunne være et skudd, sier mannen i familien til Aftonbladet.

Det var han som meldte fra til politiet. Til Aftonbladet forteller han at kona oppdaget hullet i verandavinduet da familien skulle spise frokost i 10-tiden.

- Mine barn er redde
Etter noen timer kom politiet til leiligheten, der det ble konstatert at hullet skal være forårsaket av et skarpt skudd.

- Jeg orker ikke å prate nå. Mine barn er redde, sier mannen i familien, som for øvrig skal være av utenlandsk opprinnelse, til Aftonbladet.

Familien kan ikke forstå at noen vil dem vondt, og at de skal være et skuddmål.

- Vi er en vanlig familie. Vi har ingen fiender, sier mannens kone.

Teknikere var på balkongen i to timer for å sikre spor. Politiet etterforsker saken i sammenheng med en rekke andre skyteepisoder den siste tiden.

Skyteterroren fortsetter
Dette er den tredje hendelsen på kort tid. Lørdag kveld ble en iransk skredder beskudd da han sto og strøk klær inne på sitt eget skredderi. Torsdag kveld ble to kvinner beskutt og fraktet til sykehus med skuddskader.

Les mer: Politijakt mot Malmö-snikskytter
Les mer: To kvinner skutt i Malmö

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere