RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bjørgli & Bergersen (TV 2)

Ble frisk i siste liten

Sist oppdatert:
Hele Idol så ut til å være en tapt sak for Veronica Johannessen Klementsen da hun fikk halsbetennelse. Men torsdag ble hun frisk, dagen før semifinalen.

- Jeg var skikkelig syk. Hodet holdt på å sprenges. Men med store mengder nesespray ble jeg heldigvis frisk i går, rett før jeg skulle inn og øve i studio, forteller Veronica.

Den ene betennelsen etter den andre
Fredag kveld skal 18-åringen fra Bergen gjøre sitt beste for å synge seg videre til finale-plass i Idol, men det kunne ha blitt vanskeligere enn nødvendig.

Et aggressivt virus påførte henne både halsbetennelse, bihulebetennelse og ørebetennelse forrige uke. Antagelig var det sykdommen som gjorde at hun onsdag ble plassert på samme hotellrom som Idol-konkurrent Mariann Svendsen, som også har slitt med sykdom.

- Vi har pleiet hverandre disse dagene. Utrolig nok ble vi begge friske, helt samtidig, sier Veronica.

Synger ballade
I fredagens semifinale synger hun John Farnhams ballade «Burn for you», en sang fjorårets Idol-toer Tone Damli Aaberge også synger på sitt debutalbum.

- Det er en utrolig fin sang, som viser bredden i stemmen min, og det er jo vesentlig. Dessuten er den ikke altfor kjent, og det tror jeg er en fordel, i forhold til stemmegivingen.

Vil heller sprekke enn holde tilbake
Om sine egne sjanser til å gå videre til finale-rundene, tror hun at hun har en ok sjanse. Veronica har ikke vært blant de mest eksponerte i pressen, men håper hun kan bli landskjent etter fredag kveld.

- Jeg tror jeg vil gjøre det bra i dag. Det jeg frykter mest, er at jeg skal synge dårlig. Men jeg vil heller knekke og sprekke litt her og der, enn å holde igjen. Jeg skal gi på, alt jeg har, lover hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere