RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DAG ÉN: En lang dag for kronprinsparet med museumsbesøk, møte med presidentparet og åpning av fotoutstilling.
DAG ÉN: En lang dag for kronprinsparet med museumsbesøk, møte med presidentparet og åpning av fotoutstilling. Foto: Lise Åserud (Scanpix)

Ble hælene for høye, Mette-Marit?

Sist oppdatert:
To sommerlige antrekk på én dag - og tre par skoskift.

(SIDE2): Dagene blir lange under et statsbesøk og selv rojale føtter blir slitne...

Se bildeserie nederst i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Fornyet garderoben
Mette-Marit (35), som elsker sine mørke farger, har lagt vintergarderoben på hylla for denne gang og tatt fram friske og lyse farger under statsbesøket. Temperaturen i Mexico by der kronprinsparet nå oppholder seg kryper opp mot tjue grader i løpet av dagen - så de nyter iallfall varmt og deilig vårvær der nede, noe garderoben også tyder på.

Hun må også ha fornyet garderoben før besøket - hele fire forskjellige sko har hun tatt i bruk på 48 timer. Så det var en vårfin Mette-Marit man fikk se under det første dagen av det offisielle besøkt i Mexico.

Hvitt, grønt og beige var fargene kronprinsessen mikset sammen til besøket hun og Haakon foretok på Frida Kahlo-museet i Mexico by på formiddag under den første dagen.

Mette-Marits valgte et søtt sommerlige, sjøgrønt skjørt i silke med helhvit jakke og knøt et smalt, beige belte i livet for en litt mer avslappet stil. I forhold til Haakon (35), som måtte kjøre en sedvanlig mørkeblå pinstripet dress, så kronprinsessen ut til endelig å kunne nyte det varme været til fulle.

Kronprinsessen gjestet Milano og moteuken der i forrige måned - kanskje shoppet hun litt ekstra i den italienske motebyen?

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Trøtte føtter
Da kronprinsparet møtte president Felipe Calderon Hinojosa og presidentfrue Margerita Zavala senere på dagen under en storslått seremoni i byen skiftet Mette-Marit til ett nytt antrekk som seg jo hør og bør.

Igjen et sommerlig antrekk med en 60-talls inspirert pudderrosa kjole og med kortermet, hvit jakke over så hun både frisk og ungdommelig ut ved siden av presidentfruen som valgte et langt mer klassisk antrekk. Men om Mette-Marits antrekk var fresht og på den søte siden tok hun det igjen på skoene - frekke stiletter i lys farge.

Da paret reiste videre for å åpne fotoutstillingen «Norway-boost by nature» måtte stilettene riktignok vike for lang mer fornuftig skotøy - kronprinsessens elskede ballerinasko er selvsagt alltid med i bagasjen.

Sterk møte med Kahlo
For Mette-Marit skal visning rundt i hjemmet til den meksikanske kunstneren Frida Kahlo vært sterkt, skriver VG. Kronprinsparet fikk en omvisning i Kahlos hjem som har blitt til museum der blant annet bilder hun har malt og urnene etter kunstneren står utstilt.

Til avisen sier Mette-Marit at hun har lest om Kahlos liv og sett filmen, og at det var utrolig sterkt å få besøke barndomshjemmet til kunstneren.

1738

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere