RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble ikke verdens vakreste

Foto: Lien, Kyrre (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Sara Skjoldnes (18) nådde ikke til topps. Se bilder fra Miss World 2009 her.

(SIDE2): I konkurransen, som ble avholdt i Johannesburg lørdag kveld, var det Kaiane Aldorino fra Gibraltar som gikk av med seieren.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

– Vanskelig å vite
Norske Sara Skjoldnes (18) ble ikke med på listen over de 16 beste, og gikk dermed ut samtidig med de fleste andre, skriver VG Nett.

Hele 112 jenter fra hele verden deltok i år.

– Det er så vanskelig å vite hvordan jeg ligger an, for juryen er veldig hemmelighetsfull, sa Sara til VG på fredag, før selve konkurransen.

Skien-jenta framførte «Only Hope» fra filmen «A Walk To Remember» i talentdelen. Hun var blant de 20 som kvalifiserte seg til den delen, og endte på fjerdeplass i talentkonkurransen.

Da hun vant Miss World-tittelen i Frøken Norge-konkurransen i våres hadde hun planen klar før den store finalen.

– Jeg fortsetter løpet mitt. Jeg er meg selv, den klisjeen der, men jeg synes det er veldig viktig. Jeg må forsøke å finne en løsning med skolen og prøve og henge med der mest mulig, sa hun da.

Les mer her: – Det ble mye grining

Sara ble stemt fram av publikumsstemmer, mens Eli Landa (24) fikk av med Miss Universe-tittelen. Hun deltok på finalen på Bahamas i høst, men nådde heller ikke til de 15 beste.

2656

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere