Gå til sidens hovedinnhold

Ble reddet etter å ha skrevet «hjelp» i gjørme

Et australsk par på fisketur måtte ty til andre løsninger da bilen deres satte seg fast i gjørme.

Australske Shantelle Johnson og Colen Nulgit og hunden deres Ace var på fisketur i Keep River National Park i Australia da bilen deres satte seg fast i gjørme. Paret ble nødt til å tilbringe natten i bil, og ble reddet etter å ha vært savnet i 26 timer.

Det australske paret Shantelle Johson og Colen Nulgit var på fisketur sammen med hunden deres Ace i Keep River National Park da bilen deres satte seg fast i gjørme, det skriver ABC Australia.

Redd for krokodiller

Tidligere på dagen hadde paret sett flere krokodille-spor, og de ble bekymret for at tidevannet kunne bringe krokodillene enda nærmere stedet der bilen deres sto fast.

- Vi prøvde å grave, og vi prøvde å legge ting under hjulene men ingenting gikk, sier Johnson til ABC Australia.

Les også

Arbeidere på oljeplattform oppdaget svømmende hund

Paret endte opp med å måtte sove i bilen, men det skal ha blitt lite søvn fordi de var så nære saltvannet. Mat skal det også ha vært dårlig med, men heldigvis hadde paret med seg flere flasker vann.

Før de dro ut på turen hadde paret sagt i fra til venner og familie hvor de skulle og når man kunne forvente at de skulle komme tilbake. Dermed ble det lettere for redningsmannskaper å vite hvor de skulle begynne å lete da paret ble meldt savnet.

Funnet etter 26 timer

26 timer etter at paret ble meldt savnet, ble de funnet av redningsmannskapene. Da hadde de tent på bål og skrevet ordet «help» i gjørma.

- Da redningsmannskapene kom litt lavere ned mot bakken hoppet vi ut av bilen og startet å vinke dem ned, sier paret til kanalen.

- Jeg er bare takknemlig overfor alle som bidro og forsøkte å finne oss. Vi er heldige som overlevde, sier Nulgit til CNN.

Les også

Krypskytter ble drept av elefant og så spist av løver

Kommentarer til denne saken