RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble suspendert etter å ha trykket nakenfoto av Kate

(Getty Images/Faksimile Chi)
Sist oppdatert:
Irish Daily Stars redaktør Michael O'Kane har fått sparken.

Press Association melder at Irish Daily Stars redaktør Michael O'Kane har fått blitt spuspendert.

Årsaken er at han publikasjonen valgte å trykke de mye omtalte nakenbildene av Kate Middleton.

- Independent Star Limited har suspendert Michael O'Kane med umiddelbar effekt, i påvente av en gransking av forholdene som førte til Irish Daily Star republiserte sider fra det franske magasinet Closer, som inneholdt bilder av hertugen og hertuginnen av Cambridge, sier selskapet som eier avisen.

Dom tirsdag
Samtidig har det kommet fram at det vil bli en dom om toppløsbildene i Frankrike på tirsdag.

En fransk dommer vil tirsdag klokka 12 ta stilling til et krav om forbud mot publisering og salg av toppløsbildene av prins Williams kone Catherine.

Det skriver nyhetsbyrået AFP.

I en rettslig høring mandag sa parets advokat Aurelien Hamelle at fotografiene var tatt i et «svært intimt øyeblikk» og ikke hørte hjemme i offentligheten.

De famøse bildene viser hertuginne Catherine mens hun soler seg toppløs på en terrasse. Bildene ble tatt av en paparazzo mens paret var på ferie i Frankrike.

Flere publiserer
Det var det franske ukebladet Closer som først meldte at de ville trykke flere av toppløsbildene, og viste sin forside rett før helgen.

Bildene sto først på trykk i det franske ukebladet Closer. Siden har de også vært å se i den irske utgaven av avisa Daily Star og i det italienske ukebladet Chi.

Det italienske ukebladet Chi hevder de sitter på 200 bilder av paret inne på eiendommen - hvor Kate soler seg og bader toppløs. 50 av dem ble publisert mandagens utgave. Redaktør Alfonso Signorini sier til avisen at ikke engang en direkte telefon fra dronningen selv ville stoppet ham fra å trykke bildene.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere