Gå til sidens hovedinnhold

Ble tredje beste ungdomsbedrift

Ungdomsbedriften Ski & Sykkelservice fra Lambertseter videregående skole stakk av med tredjeplassen under NM for Ungdomsbedrifter 2008.

LAMBERTSETER: Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter gikk av stabelen på Gardermoen 24. og 25. april. Konkurransen er i regi av organisasjonen Ungt Entreprenørskap, og det er norsk næringsliv og personer utenfor skoleverket som sitter i juryen.

Over 400 deltok

Over 400 ungdommer og nærmere 80 ungdomsbedrifter fra videregående skoler over hele landet kom videre til finalen hvor de knivet om priser i 15 ulike kategorier.

I forkant av NM har det over hele landet vært fylkesmesterskap og bare om lag fire prosent av de 12 000 ungdommene fra hele Norge som har drevet ungdomsbedrift i år, kom videre til finalen.

Kommunalministeren var også til stede under arrangementet.

Beste fra Oslo noensinne

Det var i den gjeveste kategorien, "beste ungdomsbedrift", sykkelgutta fra Lambertseter sikret seg den fine tredjeplassen.

Dette er den beste plasseringen en ungdomsbedrift fra Oslo noensinne har prestert.

Bedriften SkiSock fra Nøtterøy videregående skole ble kåret til Norges beste ungdomsbedrift. På andreplass kom Urban formidling fra Bergen Handelsgymnasium.

SkiSock skal representere Norge under Europamesterskapet i Stockholm 24. - 26. juli 2008.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem