- Fy faan for en jævlig taper du er. Hvis du skal ta livet av deg får du gjøre det skikkelig.

Det skal Julio Kopseng ha sagt til sin tidligere samboer etter at hun hadde forsøkt å ta sitt eget liv.

Hele torsdag har Julio Kopsengs tidligere samboer fortalt om de ni månedene hun bodde sammen med den voldtektstiltalte 37-åringen. Julio Kopsengs tidligere samboer har slitt mye etter at hun kom seg vekk fra Kopseng.

Kopseng er tiltalt for ni voldtekter. En av voldtektene skal ha skjedd når samboeren var i huset. Kopseng nekter straffskyld både for voldtektene og for å ha mishandlet kvinnen.

- Han kommer aldri til å stå for noen ting av det han har gjort noen gang. Han er ikke tøff nok til å stå for det han har gjort. Han er feig. Han er en feig liten dritt, sa kvinnen i Oslo tingrett.

Torsdag fortalte hun at hun ble mishandlet og voldtatt en rekke ganger. Kvinnen fortalte også hvordan hun ble tvunget til å ha sex med andre mennesker.

Kvinnen er én av ni kvinner som Julio Kopseng er tiltalt for å ha voldtatt.

På swingersklubb
I Oslo tingrett fortalte kvinnen blant annet om to besøk hun og Kopseng hadde hatt på swingersklubb i Oslo.

Første gang ble de invitert med av venner.

- Jeg ville ikke, men han maste og maste og maste, så jeg røyka meg fjern og drakk meg full og ble med, fortalte kvinnen. Hun fortalte hvordan hasj og marihuana hjalp henne å håndtere situasjonen.

Jeg ville ikke, men han maste og maste og maste så jeg røyka meg fjern og drakk meg full og ble med

Kopseng hadde lovet henne at hun ikke trengte å ha sex med andre på swingersklubben, men maste likevel om at hun skulle det da hun kom dit.

- Jeg hadde sex med venninnen som vi dro dit med. Det var bedre å ha sex med noen jeg kjente litt, sa kvinnen i retten.

Ved dette besøket var hun så beruset at hun snublet i badstuen og satte rumpa oppå ovnen. Hun fikk tredjegrads forbrenning på rumpa. Klubben ga henne gratisbillett som plaster på såret.

Eldre ektepar
- Jeg ville jo ikke dra en gang til men han maste og maste, sa kvinnen.

For å være tryggere på klubben hadde hun selv mast på venninner om at de måtte være med, men de hadde sagt nei. Den gangen hadde Kopseng invitert et eldre ektepar til å ha sex med henne.

Det var helt forferdelig. Jeg liker ikke å ha sex med fremmede mennesker. Det er ikke slik det skal være

- Jeg likte ikke å ha sex med en som kunne være like gammel som min pappa, men jeg orket ikke å protestere. Jeg gikk med på alt han sa, fortalte kvinnen i retten.

Hun fortalte også hvordan Kopseng fikk henne til å ha sex med andre jenter i leiligheten deres.

- Det var helt forferdelig. Jeg liker ikke å ha sex med fremmede mennesker. Det er ikke slik det skal være, sa kvinnen.

En rekke ganger hadde Kopseng besøk av kvinner som han hadde sex med på toalettet. Hun fortalte også hvordan Kopseng hadde hatt sex med bekjente av hennes egen familien når de hadde besøkt dem, og at han flere ganger hadde sex med kvinner i deres felles seng mens hun lå der.

- Det var ikke hyggelig at han hadde sex med andre damer ved siden av meg. Han prøvde å skjule det. Når jeg våknet på natta så kjeftet han på meg og ba meg legge meg i stua, fortalte kvinnen.

- Jeg hadde kjærlighetssorg
Til tross for alt det vonde som kvinnen har opplevd, så hadde hun kjærlighetssorg etter at hun flyttet fra ham.

Jeg kunne ikke være med et slikt menneske. Hadde jeg ikke kommet meg bort så tror jeg ikke at jeg hadde levd i dag

- Jeg var veldig nedbrutt, for han hadde kjørt hodet mitt så ekstremt mye, så når jeg brøt hadde jeg en enorm kjærlighetssorg, men det er helt vanvittig med tanke på hva han har gjort mot meg, sa kvinnen.

Hun var likevel ferdig med Kopseng da hun flyttet ut.

- Jeg kunne ikke være med et slikt menneske. Hadde jeg ikke kommet meg bort så tror jeg ikke at jeg hadde levd i dag, sa kvinnen.

Kvinnen begynte å se etter leilighet allerede to måneder etter at hun flyttet inn til Kopseng i februar 2009.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Da hun fikk egen lelighet høsten 2009 så flyttet hun.

Kvinnen fortalte i Oslo tingrett at hun i dag har fått ny kjæreste men at hun ikke har fortalt alt hun har vært utsatt for.

- Han vet jeg har vært gjennom mye, men jeg har ikke fortalt alt. Jeg har skammet meg så mye over det som har skjedd. Han respekterer at jeg ikke forteller alt. Jeg kunne ikke hatt en bedre kjæreste enn jeg har nå, sa kvinnen i Oslo tingrett.

Gått til psykolog
Hun fortalte også hvordan hun forsøkte å ta sitt eget liv.

- Jeg ville ikke dø, men jeg ville ha bort alle smertene. Jeg ville glemme, og gjorde alt for å glemme. Jeg begynte å drikke ekstremt mye alkohol og brukte kokain. Fra oktober 2009 til begynnelsen av 2010, herjet jeg. Det knakk meg totalt, fortalte kvinnen i Oslo tingrett.

I begynnelsen av 2010 stoppet kvinnen med rus og fikk hjelp med å bygge seg opp igjen. I fire år har hun gått til psykolog for å bearbeide det som har skjedd med henne. Først i 2013 anmeldte hun Julio Kopseng for voldtekt.

- Det er på tide at han skal stå til ansvar for det han har gjort. Ikke bare for meg, men også overfor andre kvinner han har ødelagt livene til. Samfunnet må beskyttes mot ham, sa kvinnen i retten.

På spørsmål om hvorfor det tok fire år før hun anmeldte Kopseng, sa hun gråtende:

- Jeg har gått fire år til psykolog og tatt antidepressive midler. Jeg måtte bli sterkere selv før jeg kunne hjelpe andre, sa kvinnen.

- Jeg har karret meg opp. I dag har jeg min egen bedrift så jeg føler jeg har seiret rimelig greit, sa kvinnen.

Hun sliter likevel mye med plager etter det som skjedde.