RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli din egen helse-ekspert

Sist oppdatert:
Lær deg massasje, prøv et kurs i selvutvikling eller test pilates med vaniljesmak.

(SIDE2): Har du lyst til å ta kontroll over egen helse? Meld deg på et kurs i høst! Det kan gjøre hverdagen din bedre og gi deg mer energi og glede.

Pris og informasjon finner du ved å trykke på de eksterne lenkene. Vi har funnet fram til en rekke ulike kurs, men kan ikke garantere for kvaliteten på de kursene vi ikke har testet selv. Dette er ment som en guide til ulike alternative kurs. (Side2 er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne lenker.)

Kurs i selvutvikling
«Ønsker vi å bruke tankene, eller skal tankene få bruke oss? Dette er et sentralt tema gjennom kurset. Vi belyser også hva det vil si, at tankene er energien som styrer livskraften vår.
Formålet med kursene er å lede deltakerne til større forståelse av seg selv ved hjelp av gjennomprøvde enkle teknikker. På denne måten kan den enkelte skape det livet en selv ønsker å leve.»

Pilates
Stress ned og kom i for med pilates! «Pilates Triad Ball» er en variant av klassisk pilates, hvor man bruker en ball i alle øvelsene. Dette gjør at øvelsene blir mer effektive, behagelige og ballen guider deg til å trene de riktige musklene. Det beste av alt er at ballen ikke lukter gummi, men vanilje.

Side2 testet - Pilates med vaniljesmak

Kurs i thaimassasje
«Thaimassasje er en flere tusen år gammel terapiform, basert på gamle thailandske skikker. Kurset avsluttes med en teoretisk og en praktisk prøve. Kurset avholdes sammenhengende i to uker, med pause lørdag og søndag

Massasjen foregår på en madrass på gulvet og er meget harmoniserende for både pasient og terapeut. På vår kurs i. thaimassasje lærer du å løse opp spenninger i både muskler og ledd. Stresset trekkes formelig ut av kroppen.»

Kurs i Qigong
«Qigong er et avansert system for taoistisk meditasjon og pusteteknikk. Qigong bygger på kunnskapen i kinesisk filosofi om de fem elementene: vann, tre, jord, ild og metall.»

Manicure og SPA Manicure kurs
Har du lyst til å lære den profesjonelle måten å lakke og file negler? Her kan du ta kurset.

Coaching - Start ditt liv
«Vil du frigjøre dine ressurser, skape positive forandringer, oppnå bedre resultater inne jobb, helse eller personlig, er dette noe for deg. Kurset kan brukes like effektivt i jobbsammenheng som for personlig vekst og for bedre helse».

Malekurs
Å male kan gi deg mer energi, bedre hukommelse og redusere stressnivået.

Side2 var med på malekurs: Mal bort stresset

Taiji - seeds of silence
«Seeds of Silence er et konsept der Norsk Taiji Senter tar treningen ut i friluft. Vi står ved den gamle Eika ved Akerselvens bredder i Oslo, kort vei fra kulturkirken Jakob.

Å gjøre taiji i friluft gir en helt annen opplevelse og det er også spennende å se hvilke reaksjoner treningen vekker i nærmiljøet. Hver trening er en unik opplevelse. Kom bli med! Det er gratis!»

Anatomi
«Dette er kurset du trenger (i anatomi/fysiologi/sykdomslære, inklusiv førstehjelp og mikrobiologi til sykepleiernivå) for å bli medlem av NNH eller et av de andre forbundene innen alternativ medisin.»

Latteryoga
Latteryoga skal være bra for indre organer, redusere stress og gjøre deg kreativ.

Side2 var med på en time: Le av deg stresset

Fargeterapi
Farget lysterapi skal gi livsglede, energi og nytt overskudd. Vi har testet den fargerike terapiformen. Vi testet og ble imponert.

Les saken: Stress ned med fargerMest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere