*Nettavisen* Nyheter.

Bli din egen journalist

TV 2 Nettavisen inviterer deg til å bli journalist, kommentator eller skribent. Se hvordan her.

25.10.05 14:23

I dag lanseres Nettblogg , TV 2 Nettavisens egen bloggtjeneste på www.nettblogg.no . Tjenesten er et tilbud til leserne av TV 2 Nettavisen som vil skrive sin versjon av hva som skjer i verden.

- I bloggen kan du skrive om nyhetsbildet, generelle betraktninger og din oppfatning av hva som skjer, sier ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i TV 2 Nettavisen.

Hver eneste ukedag vil en ny blogg bli trukket fram på TV 2 Nettavisens forside.

- I Sør-Korea er en av de største nettavisene fullstendig brukerdrevet, vi håper ved å tilby dette til våre lesere at det skal bli enda kortere vei leserne seg imellom, sier Gunnar Stavrum.

Dette er en av de unike tingene en nettavis kan tilby i forhold til våre trykte konkurrenter. Her kan de som oppleverer nyhetene skrive dem selv, og få direkte kontakt med andre lesere.

Klikk her for å gå til nettblogg.

Kundeservice og høy kvalitet
For å få en nettblogg må man besøke www.nettblogg.no og registrere seg.

- Vi ønsker å lage et produkt som har et høyt kvalitetsmessig innhold og har en velutviklet kundeservice. Ideen er at her kan vi finne den neste store norske skribenten, og det er synd om man skal hindres i å bruke sine skriveferdigheter fordi produktet ikke er godt nok, sier Gunnar Stavrum.

Ved å ta en lav betaling kan vi opprettholde et servicenivå som vil tilfredsstille brukerne og en kundeservice som gjør det mulig å få hjelp om man skulle stå fast.

Her får du din egen blogg

Nå 750.000 lesere
Samtidig mener Gunnar Stavrum at det ikke finnes enklere måte å komme i kontakt med andre mennesker på:

- Det finnes ingen enklere måte enn nettblogg for å nå svært mange lesere hver eneste uke, sier han.

TV 2 Nettavisen leses av 750.000 mennesker hver eneste uke, og ved å skrive gode innlegg i Nettblogg vil man bli eksponert for disse. Du skal ikke se bort i fra at den neste toppjournalisten i Norge starter med en god blogg.

Nettblogg er utviklet i samarbeid med Blogsoft, et norsk selskap som har spesialisert seg på bloggteknologi.

- For oss er Nettblogg et av de mest spennende bloggkonseptene i verden, sier Rafiq Charania. - Her får man en direkte link mellom et stort redaksjonelt nettsted og svært mange bloggere. For nettstedet betyr det en stor underskog av skribenter, mens det for de som vil skrive betyr at man enkelt kan nå svært mange. Alt avhenger av at man selv lager en god blogg.

Her kan du få din egen blogg

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.