RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli en del av en utstilling!

Nå kan du bli et utstillingsobjekt. Sjekk ut Paulo Coelhos bokutstilling - der DU kan bli med.

(YEYE): Har du lest klassikeren «Alkymisten», eller en av de andre bøkene til Paulo Coelho? Har du en favoritt? Nå kan du være med på en internasjonal utstilling på nettet!

Virtuell utstilling
Paulo Coelho har åpnet en virtuell utstilling på bloggen sin, og alle lesere er invitert til å sende inn et bilde av seg selv sammen med sin favoritt Coelho-bok. Alle bidrag blir publisert på nett, og hittil er det godt over 100 mennesker som har deltatt med kreative innslag. Du kan se alle bildene her.

Vil du være med? Send ditt bilde til: paulocoelhocovers@gmail.com

100 millioner solgte bøker på verdensbasis
Utstillingen er en markering av 100 millioner solgte bøker på verdensbasis, og Paulo fikk idéen fra en utstilling som ble laget i forbindelse med 20-årsjubileet for «Alkymisten». Utstillingen ble holdt i Avilés i Spania nylig. Der kunne du se blant annet 84 fotografier av hender som holder forskjellige utgaver av boka på alle verdens språk. Snakk om internasjonal utstilling!

Klikk her for å se bilder fra utstillingen med «Alkymisten».

Poppis i Arendal
Denne utstillingen skal forøvrig vises i flere land og kommer forhåpentligvis til Arendal allerede til høsten. Arendal kommune har nemlig et helt spesielt forhold til «Alkymisten». For fem år siden ble boka delt ut til 3000 kommuneansatte som inspirasjonskilde i forbindelse med en større snuoperasjon - og det med stor suksess. Arendalprosjektet har derfor også fått en plass på utstillingen, som viser Paulo Coelhos enorme gjennomslagskraft og popularitet gjennom 20 år.

(Kilde: Bazar forlag)

Hvilken Coelho-bok er din favoritt? Kommenter under saken!

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere