RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli en «Ikea-hacker»

Sist oppdatert:
Du kan gjøre mye med en bokhylle fra Ikea.

(SIDE2): «Ikea-hacking» har blitt en ny trend blant interiørelskere. Og i bloggen Ikeahacker.blogspot.com deler fantasifulle fra hele verden sine forslag til «hacking» av Ikea-møbler.

DEKORATIVT: Her har en «Ikea-hacker» hengt opp den berømte Lack vegghyllen fra Ikea med kjettinger og dekorert med masse kubbelys.

Fantasifulle kreasjoner
Det mangler ikke på fantasien når Ikea-elskerne forvandler sine Ivar bokhyller og Klippan sofaer. Her blir møblene til rene kunstverk ved hjelp av maling, bilder, stoffer og tapeter, senger blir til hyller og hyller blir til bord.

Nesten 700 tips
Bloggen startet opp i 2006 da en kvinne, som kaller seg for Jules, gjorde et søk på google. Hun fant ut at det fantes hundrevis av idéer på «Ikea-hacking» på ulike nettsider. Dermed startet hun bloggen hvor du kan samle alle tipsene på et sted. I dag inneholder bloggen nesten 700 tips.

Et sted for inspirasjon
Bokhyller som blir til hundesenger, kaffebord dekorert med kreative bilder og bestikkholdere brukt som lamper er bare noe av det de kreative brukerne har skapt ut av møbler fra billigkjeden.

Ønsker du å gjøre noe kreativt med dine gamle Ikea-møbler eller andre møbler, er Ikeahacker.blogspot.com definitivt stedet for inspirasjon!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest