Bli julebordets vakreste

Sliten etter jobben? Sjekk hvordan du kan jukse deg til å se bra ut på no-time.

09.11.06 06:41

(SIDE2): Det er ikke alltid man har dagen, og det er heller ikke sikkert du har så god tid før du skal på julebord. Da er det viktig å kunne de små tipsene som både sparer deg for masse tid, og gjør at du ser våken og festklar ut fortere enn svint.

Vi har samlet et knippe tips som kan få deg lekker og festfin fortere enn du kan si PARTYKLAR.

Ta en varm dusj - Det setter fart på blodomløpet og gir deg farge i huden.

Skjul blå ringer - Kjøp en concealerstift og ta på under øynene slik at du fjerner de blå ringene og de slitne trekkene.

Prinsessedråper - Eller en såkalt beauty booster. Dette er dyre dråper som lover å stramme opp ansiktshuden din og gjøre at du ser mindre «dratt» ut enn ellers. Alle de ulike hudpleie- og parfymemerkene har alle sin egen versjon av dette serumet.

Legg en kjapp ansiktsmaske - Ta på deg en ansiktsmaske før du barberer leggene eller føner håret. Så bruker du ikke ekstra tid. Kjøp en ansiktsmaske som setter igang blodomløpet. Det gjør også at huden «våkner» og gir en kledelig farge i huden.

Smink deg våken - Ikke bruk for hard sminke på øynene. Knallrøde lepper gjør vidunder for ansiktet, bruk en kremrouge i kinnene. Da ser det ut som den lette rødfargen kommer innenfra og ikke ligger oppå huden som et lag av sminke.

Bruk farger - Hvis du føler deg litt gusten så bruk klær med varme farger. Rødt, lilla og rosa er alle farger som gir deg farge og ikke stjeler farge fra deg. Du kan også bruke lyse, duse farger med et varmt preg. Styr unna kalde farger som blått, grønn og beige.

Slank i en fei - Hold in strømpebukse gjør susen når du skal åle deg inn i den trange kjolen. De finnes i utallige merker, og de beste er de som har ekstra «hold-in» på mage og rumpe.

Andre partytips:

Sjekk motene
Smygtitt på stjernene på den røde løpere, så ser du hva som er hot og hva som er not så hot.

Sjekk også hva Side2 synes er helt riktig akkurat nå. LES MER: Her er Side2 motefavoritter

Spar penger
Det trenge rikke være dyrt å se bra ut. Se hvordan du kan se lekker ut for en billig penge her.

LES MER: Lekker for en billig penge

Smink deg som modellene
Det er klart modeller sitter inne med masse triks. De lever jo i en verden omgitt av sminkører, stylister og designere daglig. Sjekk deres sminketips.

Smink deg som supermodellene

Smink deg som stjernene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.