RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli julefestens dronning

Sist oppdatert:
Strålende opplagt eller utslitt av julerushet? Hva med å nyte julen i år, og føle deg opplagt, glad, velstelt og vakker - både før, på og etter julepartyet. Her er de beste stalltipsene!

Kvelden før juleparty
- Aromabad med geranium og ylang-ylang essensiell olje
- Ansiktsmaske, f.eks. Oligodermie Nourishing Mask
- Ha iskalde kompresser på øynene (vattpads med skin tonic)
- Glansvask i din farge for glitrende blankt hår
- Slapp av – fjern maske og skyll håret
- Peel med Body Polish med pasjonsfrukt fra topp til tå. Gir glatt, lekker hud -
- Smør inn Fake Bake Sunless Tanning Lotion (se under). Gjør deg tropisk brun fra topp til tå
- Lakk negler på hender & føtter
- Føn håret
- Slapp av i ca 15 minutter mens Fake Bake og neglelakk tørker

Sov godt og drøm søte drømmer om deg selv som party queen..

Neste morgen
Dusj så overflatehinne av Fake Bake forsvinner. Unn deg et blikk i speilet og se hvor gyldenbrun og flott du ser ut. Solbrunt er i sannhet mer sexy enn gråhvit vinterhud¿ Så kommer " kremen på kaken"! Du sprayer på den mykgjørende, fuktighetsgivende Skin Smoother Body Oil som gir svakt glitter i huden og gjør at brunfargen varer like lenge som naturlig farge.

Fakta om Fake Bake Instant Tanning
De nye selvbruningssystemene er noe ganske annet enn vanlige selvbruningskremer. Fargen blir helt naturlig, fordi det er pigmentene i din egen hud som avgjør fargenyansen. Helt naturlig, helt uskadelig! Du kan bruke Fake Bake hele året, og du vil garantert føle deg langt lekrere både med og uten klær.

Fake Bake brukes av spa- og hudpleieklinikker i selvbruningsbehandlinger – under mottoet "The sun is out – Fake Bake is in".

Markedsleder i USA
Fake Bake er det mest populære av disse systemene i USA, og er "hemmeligheten" bak den lekre brunfargen til Britney Spears og andre kjendiser. Du blir 37% brunere med Fake Bake enn med andre systemer, og fargen blir helt naturlig og "din".

Selges i gode hudpleiesalonger
Et sett består av deilig, frisk fruktpeeling "Body Polish", Fake Bake tanning lotion, Body Oil og tynne gummihansker. Alt i delikat plastbag for kun kr. 990,-. Et sett holder til mange behandlinger!

Ekstra stalltips:

Party make up som sitter
Det er herlig å kunne legge make-up og vite at den sitter til du velger å fjerne den. Jeg synes den aller beste serien kommer fra Max Factor: Lasting Performance i make-up krem, Lip Finity leppestift, lipgloss og mascara. Masse lekre farger å velge mellom. Bare prøv - og se like "fresh" ut til lyse morgen.

Ekstra sexy duft
Selvsagt tar du litt her og der av din elsklingsparfyme. Men kanskje du skal toppe den med litt ekstra afrodisiak? Ylang-ylang og sandeltre er sikre mannemagneter.

Unngå hangovers
Husk å drikke minst like mye vann som alkohol og kaffe for å holde fuktighetsnivået i kroppen ved like. Det reduserer også risikoen for hangovers – og gjør at ansiktet du møter dagen derpå er adskillig friskere og mer opplagt.

Rosmarin gir energi
Er du trett og uopplagt kan du få ny energi ved å ha noen dråper essensiell olje fra rosmarin i badet – eller gni inn noen dråper etter dusjing. Snus inn rett fra flasken – det klarer hjernen.

Luft i magen av tung julemat
Et meget effektivt naturmiddel er å tygge vanlige karvekorn.

Sure oppstøt
1 ts. hvit, mineralrik Argiletz leire røres ut i et glass vann. La det stå i minst en halv time (eller bland det om kvelden og drikk det om morgenen). Den hvite leiren legger seg som en beskyttende hinne over syren i magesekken. Ved oppstøt kommer den nøytrale hvite leiren opp, og forhindrer at etsende magesyre gjør skader på den ubeskyttede overgangen mellom spiserør og magesekk.

Ikke ødelegg deg & den søte juletid med stress
Førjulstid, stress med glitter og glans. I løpet av noen korte uker skal helst alt være så perfekt som et glansbilde. Ofte ender det med at alt omkring oss er romantisk julekortvakkert – og vi selv føler oss som noe katten fant. Vi står på, for vi ønsker jo at alt skal være så perfekt. Det er den gangen i året hvor husmorånden tar over, enten vi liker det eller ikke.

Spre juleglede
Kanskje vi skal tenke alternativt i år! Satse på at vi skal ha det avslappet, hyggelig – nyte julen – og føle oss opplagte, glade, velstelte og vakre. Jo mer fornøyde vi føler oss med oss selv, jo blidere og hyggeligere er vi mot andre.

Jeg tror helt ærlig at et strålende opplagt, smilende deg vil skape langt bedre julestemning og selskapslyst enn nyskurt gulv og blankpussede vinduer.

Olsen banden sier: Vi har en plan¿ Det bør du også ha. En plan du og dine kan leve med – og et gavebudsjett som ikke knekker økonomien.

Her kan du få et forslag til en plan som virker:
- Utsett julerengjøringen til over nyttår.
- Ta støvsugeren, Swifferen og få vekk det grøvste.
- La huset dufte rent og deilig med følgende latmannstriks: Litt grønnsepe bak på radiatorer, og en sprayrunde med møbelpolish.
- Få vekk rot som flyter (plastposer på bunnen av et skap er noen fine greier. Åpnes etter nyttår).
- Vær raus med Ajax "hvit tornado" på benker og synlige flater på kjøkken og bad.
- Rene håndklær, telys og noen søte gjesteseper gjør susen på badet.
- Levende lys i alle staker – litt pynt og stæsj, og førjulsstemningen er i boks.

Dette tar ikke mange timene hvis du setter på Musevisa og annen julemusikk mens du fyker over heimen i aerobicstakt, og gleder deg over hvor koselig det blir.

Har du familie, satser du selvsagt på teamwork – med gløgg og snop som velfortjent belønning.

Glem ikke venner og varme klemmer
Prioriter venner, varme – og inviter til førjulsparty. Julegrøt med mandel og fet marsipangris i premie. Rødvinstoddy med og uten "alkohyler" – men med mandler og appelsinskiver som frisker opp.

Eller hva med et julebord enten før jul eller i romjula hvor alle tar med en julekurv med "husets beste" av mat og drikke? Motto: Moro med spleiseparty.

Skift ut ordet julestri med julefri!
Lillejulaften er det den store dekorasjonsdagen med du grønne, glitrende – med pakkehaug under. Appelsiner med nellikkspiker, Kongerøkelse på peis eller i aromalampe. Krans på døren. Du finner julefreden i duftende bad, alene eller sammen med din utvalgte. Lås døren, ha bare levende lys– og gjerne et glass musserende på kanten. Jingle Bells og White Christmas i bakgrunnen¿. Er ikke det en deilig start på en søte julenatt og feriestemning? Ha det skjønt, og vit at du fortjener faktisk å slappe av.

Gi velvære i gave
Har du mange som "har alt" på julegavelisten? Da gir du velvære i gave fremfor enda flere ting. I hud- og kroppspleieklinikker får du gavekort på behandlinger og produkter, så kan den glade mottager selv velge etter behov. Liste over klinikker finner du ved å klikke deg over på www.cosmodermica.no

Om forfatteren: Eva Sundene:Eva Sundene er gründer av Shape-Up Magasinet, hvor hun var sjefredaktør fra 82-97. Hun er spesialist på helse, skjønnhet, og velvære - innbefattet spa-begrepet. Hun er også markedssjef og konseptutvikler i CosmoDermica as og CosmoDermica Spa Academy.

Relaterte linker fra Klikk.no:
Konkurranse! Vinn Fake Bake produktene!
Hårfin til festen
Gjør manikyren selv
Ikke glem føttene..
Argiletz grønnleire mot tung mage

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest