RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli kreativ i høst

Sist oppdatert:
Bli inspirert til å ta fram dine kreative sider i høst.

(SIDE2): Videovinduet over viser da Side2 testet latteryoga tidligere i år - en treningsform og et kurs som er litt utenom det vanlige. Et kjapt søk på nettet kan gi deg inspirasjon til å begynne med noe nytt og annerledes til høsten. Her er et lite utvalg:

LATTERYOGA: Latteryoga hevdes å være bra for en rekke ting. Det skal gi inspirasjon, mer kreativitet, redusere stress, styrke immunforsvaret, gjør hverdagen lystigere og forebygge det mentale.

Les mer om kurset her.

BLI KAKEKONGEN: Hva med å bli ekspert i å lage de fineste og kuleste kakene? For eksempel holder firmaet Cacas kurs i kakedekorering. Du lærer å lage blomster, figurer, border og får ideér og tips. Det eneste du må ha med deg, er et forkle for å unngå søl, og en eske til å ha den ferdige pynten i. Kursholderne er utdannet ved The Wilton School of Decorating.

Les mer om kurset her.(Ekstern linke)

IMPROVISASJONSKURS: Klar for stand-up sesjon eller teatersport? Søk litt på nettet så finner du kurs i å imrpvisere. Blant annet har improvisasjon.no kurs for både bedrifter, skuespillere, presentatører/ journalister og privatpersoner - på alle nivåer fra nybegynner til viderekommende.

Les mer her(Ekstern link)

KROPP OG SJEL: Det finnes en rekke kurs og treningssentre som tilbyr yoga-trening. Tempel er bare et eksempel hvor du kan gå på blant annet Klassisk Yoga Intro, Yoga Gravid, Yoga Fusion Dance Intro eller Pilates. Hvis du trenger å finne roen i høst er yoga perfekt.

Les mer her.(Ekstern link)

MALEKURS: Nytt tema og nye teknikker for hvert kurs. Du får med deg det grunnleggende som motivets undermaling, komposisjon, farge, dybde, opptegning, konstruksjon, penselbruk og malerisk stofferlighet. Kurset er også innom kunsthistore.

Les mer her.(Ekstern link)

MAT-OG VINKURS: Art of Taste holder kurs innen både mat og vin. Om kort tid legger de ut høstens aktiviteter.

Les mer her.(Ekstern link)

KOM I FORM: Høsten er også selvfølgelig tiden for trening. Treningssentrenehar gode tilbud uansett hva slags treningsform du trives best med. På timeplanene står det også en rekke nyheter til høsten.

Les saken: Dette trener du i høst.

SPRÅK: Når det gjelder språkkurs er det bare å lete litt på nettet - du finner garantert et kurs som passer for deg.

Her er et eksempel på oversikt over språkkurs.(Ekstern link)

FOTO: Fotoskolen er bare et av en rekke kurs for deg som vil bli flinkere til å ta bilder. Fordelen med dette kurset er at det er på nett og du jobber med kurset når det passer deg.

Les om fotoskolen her.(Ekstern link)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere