RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli kul med striper

Sist oppdatert:
Sommerens heteste trend består av to farger; svart og hvitt.

(SIDE2): Striper i svart og hvitt er sommerens desidert kuleste mønster.

SE BILDENE NEDEREST:

Om du går for zebrastriper som Beyoncè og Victoria Beckham, striper på skrått som Gwen Stefani eller på tvers som Avril Lavigne er akkurat det samme.

Rocka
Striper er en del av rockestilen som er så populær, og Avril Lavigne er blant dem som for lengst har kastet seg på trendbølgen. Det kan være et plagg eller et tilbehør, men særlig kombinasjonen svart og hvitt gir et ellers kjedelig antrekk et løft.

Det er også to farger som lett lar seg matche, og mange legger til en knallfarge som rødt.

Du kan også gjøre som Mischa Barton, og kombinere en stripete kardigan med shorts, så får du en mer maritim og sporty look.

Elegant
Striper kan også være elegant, men da bør det helst være litt tykkelse på stripene. Gwen Stefani går for svarte og hvite striper i forbindelse med albumet «The Sweet Escape», og hun lar alt tilbehøret være i gull for å skape en helhet.

En stripete kjole er ganske markant i seg selv, og det kan lønne seg å holde hår, sminke og tilbehøret enkelt. Man bør også være obs på at striper får fram de fleste sider av kroppen, og en god huskeregel er at tversoverstriper gjør deg kortere og striper på langs gjør deg lengre.

Les mer om mote her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere