RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli med bakom «Killzone 2»

Sist oppdatert:
Spillmagasinet bringer deg langt bak fiendens linjer i «Killzone 2».

(Spillmagasinet): Onsdag publiserte vi den første delen av vår store gjennomgang av «Killzone 2». Pass på at du ser denne videoen først.

I denne andre og siste videoreportasjen tar utviklerne for seg det samme brettet som blir spilt gjennom her, men stanser underveis for å vise frem detaljene, fysikken og spillmotoren, samt forklare bakgrunnen for spillet og hva som er lagt ned i det.

Blant annet får du se traileren fra spillet på nytt, som egentlig er en introscene fra brettet som spilles. For å vise at den slett ikke er en videoanimasjon, men en hundre prosent rendret 3D-verden, stopper utviklerne introen, «hekter løs» kameraet og flyr rundt i omgivelsene.

Du får også se en del av de taktiske elementene som er bygget inn i spillet, detaljnivået i brettene og hvordan utviklerne har jobbet med lys, skygger og farger for å skape liv i omgivelsene.

Video:Men nok skriverier, snurr film!

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere