RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli med bakom «TimeShift»

Sist oppdatert:
«Timeshift» er ikke et skytespill som alle andre, om vi skal tro utvikleren. Ta et dypdykk bakom i spillet i disse videoene.

(Spillmagasinet): Så langt er muligens «Timeshift» mest kjent for Dr. Jasmin Lins opptreden i Playboy, men det ønsker utvikleren Saber Interactive å endre på.

«Timeshift» er ifølge Saber ikke bare «nok et skytespill», men skaper en helt ny rekke av spillbarheter takket være muligheten til å manipulere tiden til din fordel.

I en videoserie kalt «Timeshift Chronicles» får du bli med ned i dybden av spillet hvor historien, hemmeligheten, våpnene og ikke minst spillbarheten diskuteres og vises frem.

Du får blant annet se hvordan du kan bremse ned tiden, skyte på en granat som er kastet i din retning og dermed sende den tilbake i retningen den kom fra.

Alle de tre episodene som er gitt ut til nå kan du se i all sin prakt her på Spillmagasinet. For enkelhetsskyld har lagt videoene inn som egne vinduer nedenfor. God fornøyelse.

Timeshift Chronicles - Del 1:

Timeshift Chronicles - Del 2:

Timeshift Chronicles - Del 3:

Det er foreløpig uklart når spillet kommer, men vi satser på at det slippes før jul. Du kan prøve spillet allerede nå på Xbox 360 og pc via demoer på Xbox Live Marketplace og fra vår søsterside Battle.no.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere