RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli med oss til Berlin

Ta bedre bilder og skriv tekster som beveger.
Ta bedre bilder og skriv tekster som beveger. Foto: Wolfgang Staudt (Wolfgang Staudt)
Sist oppdatert:
Reiser & feries redaktør inviterer deg med til Berlin for å bli inspirert og lære hvordan du skriver og tar bedre bilder på tur.

Hva er det som får deg til å reagere og hvordan skriver du en tekst eller tar et bilde som griper tak i leseren? Svaret får du på kurset i reisejournalistikk og -fotografering som arrangeres av Inspiratour i samarbeid med Reiser & ferie.
Med en av verdens mest historisk spennende og fargerike byer som bakteppe vil redaktør og fotograf Bjørn Moholdt introdusere deg for den gode teksten, som gir bilder på netthinnen i kraft av språket. En god tekst krever håndverksmessige grep alle kan lære, grep som egner seg både til feature-reportasjer, reisebrev, blogger eller din personlige scrapbook, der du kan dele dine opplevelser med venner og kjente.
Fotografiet er en helt sentral del av reisereportasjen. Bjørn Moholdt introduserer deg for knepene som gjør deg til en mer spennende reisefotograf, hvordan du bryter den psykologiske barrieren som ofte ligger mellom fotografen og motivet, og hvordan du tar bilder som beveger.

Les Bjørn Moholdts blogg: - Kan jeg få Deres mann?

En uformell konkurranse:
Alle de deltagende oppfordres til å delta i en uformell skrivekonkurranse med Berlin eller en annen reiseopplevelse som bakteppe. Bjørn Moholdt vil kåre en vinner som vil få sin artikkel på trykk i Reiser & ferie. De neste fire "runner ups" vil få sine artikler publisert her på websidene våre.

Les mer om turen og meld deg på hos Inspiratour

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere