RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli med oss til Lisboa

Lær deg å se feriedestinasjonene fra en annen vinkel med vår redaktør Bjørn Moholdt.
Lær deg å se feriedestinasjonene fra en annen vinkel med vår redaktør Bjørn Moholdt. Foto: George Doyle (Thinkstockphotos)
Sist oppdatert:
Bli med vår egen Bjørn Moholdt til Lisboa og lær hvordan du forteller spennende historier gjennom tekst og bilder.

Den gode teksten og det gode bildet griper tak i deg. Hva er det som får deg til å reagere? Svaret får du på kurset i storytelling i tekst og bilder.

Med en av Europas mest fargerike byer som kulisse og inspirasjonskilde viser journalist og fotograf Bjørn Moholdt deg hvordan du utformer tekst og bilder til en interessant og spennende historie. Underveis blir du kjent med skriveteknikker som er anvendelige både til feature- og reisereportasjer, reisebrev, blogger eller din personlige scrapbook.

Fotografiet er en vesentlig del av reisefortellingen. I Lisboas gater blir du introdusert for knepene som gjør deg til en mer spennende reisefotograf, og om hva som kreves for å ta gode bilder med bred appell.

Workshopen inkluderer både daglige forelesninger og praktiske øvelser ute i gatene. Det stilles ingen krav til forkunnskaper, men alle deltagerne må stille med eget fotoapparat og bærbar PC/Mac. Både amatører og profesjonelle ønskes velkommen.

Om reisen og oppholdet

Vi flyr fra Oslo Gardermoen lørdag 29. september 06.20 via Frankfurt og ankommer Lisboa kl 11.20. Det blir felles transport fra flyplassen til hotellet. Vi skal bo på et stilig og sjarmerende hotelll i sentrum av Lisboa. Kurset kommer til å avholdes på ulike steder egnet for vårt behov, men vil ha base i et konferanserom på hotellet. Du får både skriveopplæring og innføring i foto. Kamera må medbringes! Felles middager kommer til å bli en sosial bærebjelke hver kveld. Vi flyr tilbake tirsdag 2. oktober kl 16.40 via Frankfurt med ankomst Oslo Gardermoen kl 23.50.

Om Bjørn Moholdt

Bjørn Moholdt har fotografert og skrevet i mer enn 30 år og er en av Norges mest bereiste fotojournalister. Det begynte med fag i kreativ skriving i USA. Senere har han jobbet som journalist, fotograf, redaktør og foredragsholder. De siste åtte årene har han ledet et av Norges største reisemagasiner - Reiser & ferie. I tillegg har Bjørn jobbet for en rekke norske magasiner og aviser, blant annet Dagbladet, VG, Vi Menn, Scanorama, Norsk Ukeblad samt flere utenlandske tidsskrifter.

Pris og betalingsbetingelser

Turen koster 10.990,- per person og inkluderer:

Fly tur-retur Oslo - Lisboa - Oslo

Transport fra/til flyplassen til hotellet i Lisboa

Overnatting i dobbeltrom (enkeltrom kan ordnes på forespørsel mot et tillegg på 1890 kroner)

Et intensivt skrivekurs med Bjørn Moholdt

Interessert?

Se mer på Inspiratour

ABONNER PÅ REISER & FERIE digitalt eller på papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere