Gå til sidens hovedinnhold

Bli med på åpent redaksjonsmøte på Clubhouse

Torsdag morgen kan du bli med på morgenmøte i Nettavisens politiske avdeling.

Nettavisen lanserte for kort tid siden den nye politiske avdelingen som har satt dagsorden med en rekke saker allerede.

Torsdag kan du følge med på redaksjonsmøtet i Nettavisens politiske avdeling via appen Clubhouse. Du kan også få muligheten til å komme med tips, forslag og delta i diskusjonen inne via appen.

Den nye appen Clubhouse har blitt populært på rekordtid, og er tilgjengelig for alle med iPhone som får invitasjon. Mangler du invitasjon, ta kontakt, så vil vi forsøke å sende invitasjon til alle vi kan.

Morgenmøtet starter klokken 08.30, og du kommer inn ved å trykke på denne lenken.

I appen opprettes det rom hvor du kan gå inn og lytte til samtalen som foregår. Ønsker du å si noe, kan du trykke på knappen hvor du rekker opp en hånd for å be om ordet.

– For Nettavisen er det viktig med åpenhet. Denne løsningen gir oss en mulighet til å vise hvordan vi jobber, og få innspill fra våre lesere, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen.

Den politiske avdelingen består av løpende politisk dekning og debattstoff. På kort tid har den blitt en av de største seksjonene i Nettavisen med daglig rundt 250.000 lesere.

– Våre lesere er opptatt politikk, og vi setter det i høysetet med vår nye satsing. Det er gledelig at leserne også setter pris på det, sier Stavrum.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen