*Nettavisen* Nyheter.

Bli med på årets kamp

Vi fyrer opp til årets kamp mot Lyn med Fair Play Cup, spillerbesøk på kjøpesentre, konkurranser for barn og ungdom og supertilbud på en rekke supporter-effekter.

17.09.09 12:08

Kjøp billetter her

Torsdag starter nedtellingen til søndagens byderby mot Lyn - en skjebnekamp for begge lag.

Gjennom prosjektet "Hele Norge på kamp" skal Norsk Toppfotball - i tett samarbeid med klubbene - skape liv og vise hvilken fest det er å ha en Tippeligaklubb i nærheten. Og det i fire dager til ende.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Kasper Wikestad / Digitalsport (Kasper Wikestad / Digitalsport)

Hør reklamespot her

Det vil bli full rulle med aktiviteter helt frem til avspark.

Her er noe av det som skjer denne uka:

TORSDAG: 15.00-19.00

Fotballaktiviteter på Senter Syd på Mortensrud kjøpesenter. Det blir spillerbesøk, autografer, fotovegg og fotballbinge med løkkemål, presjonsskyting, radarmåler, musikk og andre konkurranser. I tillegg kan du kjøpe billetter til reduserte priser på vår stand.

FREDAG: 10.00-14.00

Fair Play Cup på Valle for skolene i nærområdet. Ballbinge med løkkemål, presisjonsskyting og radarmåling. Fotovegg, spillerbesøk, konkurranser og musikk.

LØRDAG: 12.00-15.00

Fotballaktiviteter ved tigeren på Østbanehallen. Fotballbinge med løkkemål, presisjonsskyting og radarmåling. Spillerbesøk og fotovegg, konkurranser, speaker og musikk. I tillegg blir det stand med salg av supportereffekter og billetter.

SØNDAG: 15.00-18.00

Siste nedtelling før kampen mellom Vålerenga - Lyn som spilles kl 20.00. Utenfor Burger King blir det fotballbinge, fotovegg, musikk + salg av supportereffekter.

SØNDAG 20.00 VÅLERENGA - LYN

Kjøp billetter her

Diskutér kampen her

Klikk på bildet for å forstørre.


Klikk her for reklame om byderbyaktivitetene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.