RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli med på MTV-party

Sist oppdatert:
Ønsker du å være midtpunktet og opptre på en scene? Nå har du muligheten.

Førstkommende fredag kan det være du som står på scenen foran mange likesinnede på Habbo Hotel Norge. Ved å sende inn en egenkomponert låt til "Norwegian Habbo Music Contest", kan du bli nominert til prisutdelingen som er allerede på fredag.

Etterpå blir det et MTV-party på Habbo Hotel Norge for å avrunde MTV Europe Music Awards 2004 som går av stabelen torsdag kveld, kl 21.00. MTV gir deg dessuten muligheten til å vinne fete premier fra årets prisutdeling i Roma.

Gratis inngang
Om du ikke vil stå på scenen, har du selvfølgelig mulighet til å være publikum. Men uansett: du trenger ikke reise noe sted, eller stresse med hva du skal ha på deg.

Bare sjekk inn på Habbo Hotel, og la Habboen din entre salen med stil: Velg en kul sveis for anledningen, for eksempel en afro, og bestem hva Habboen skal ha på seg. Så er du klar. De 80 første som kommer vil få sitteplass i salen.

Her logger du deg inn på Habbo Hotel

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere