RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli med på spillturnering

Sist oppdatert:
Denne helgen har du sjansen til å delta i Playray Cup. Spillet er Bobler, det gjelder å holde hode kaldt og tenke klart.

(SIDE2): Hver uke har vi turneringer i forskjellige nettspill i spilluniverset Playray. Disse er morsomme og veldig enkle å delta i.

Playray finner du her.

I premiepotten ligger det Playpenger, som er Playrays egen valuta. Disse pengene kan komme godt med dersom du vil gjøre noe litt ekstra med din spillfigur eller leilighet. Men dette kommer vi tilbake til.

Spill hele helgen
Playray Cup er noe litt annet enn en vanlig turnering. Cup har vi bare en gang i måneden, den går over lenger tid og premiepotten større. Denne måneden er spillet det konkurreres i Bobler.

Bobler har raskt blitt et av våre aller mest populære spill på Playray fordi det er enkelt å lære, men vanskelig å mestre. Du får utdelt et visst antall bobler på hvert brett. De skal du skyte mot Boblene som henger i taket; tre eller flere i samme farge sammen betyr at de forsvinner - det er et tomt brett som er ditt mål.

Enkle spill
Synes du dette høres veldig lett ut? Ja, det er lett å få teken på. Men som sagt er det vanskelig å bli veldig god. Akkurat i det du tror du får teken på spillet blir nemlig brettene mye vanskeligere.

Alt du trenger å gjøre for å delta i turneringen er å registrere deg eller logge inn, velge «Normal» vanskelighetsgrad og spille deg frem til høyest mulig poengsum. Vinneren kåres søndag kveld og i premiepotten ligger det hele 300 Playpenger.

Klikk her for å delta i helgens cup.

Ble du litt nysgjerrig da du leste om «leilighet»? Playray har lansert en virtuell verden, hvor din spillfigur kommer til live. Les mer om Playforia her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere